Vandaag nemen we een kijkje in een moderne onderkomen dat Matt Damon tot z’n thuisbasis rekent. maar niet voor lang meer: het staat namelijk te koop. Zodra hij uit de huid kruipt van Jason Bourne, is Damon te vinden in zijn eigentijdse retraite in de Pacific Palisades. Het huis is wordt momenteel aangeboden op de markt en omvat zo’n 1254 m² aan woonoppervlak.

Matt Damon

De woning is gelegen in een welvarende woonwijk tussen de Santa Monica Mountains én de Stille Oceaan en is ontworpen door Grant Kirkpatrick. Het interieur herbergt open woonruimtes met mahonie plafonds van hoger dan 10 meter. Het warme hout en natuursteen zetten de toon voor de rest van het huis. Door de hele structuur zijn er ramen aan overvloed, waardoor het interieur wordt geopend voor het weelderige groen buiten de accommodatie.

Huis-Matt-Damon-2

De open ruimte vormt de basis van de residentie. Hierin floreren de woonkamer en de keuken die door de glazen muren al van buitenaf te aanschouwen zijn. De diverse woonruimtes worden overspoeld met natuurlijk licht en sluiten naadloos aan op de tuin.

De zeven slaapkamers zijn ruim en afgelegen. De rest van het huis beschikt over een fitnessruimte, massagestudio, bar, wijnkamer en theater. En alsof dat nog niet genoeg was, biedt het op Hawaï geïnspireerde zwembadhuis een leuke plek om van het terras bij het zwembad te genieten.

Matt Damon

Binnenin de main-deal zijn er 10 volledige baden, 7 slaapkamers, twee ruime inloopkasten en een gym. Anders dan de praktische voorzieningen is er een privé-massageruimte, bar, gameroom, wijnruimte en een soort van geïmproviseerde bioscoopzaal. De kamers op de 1e verdieping geven een fantastisch uitzicht over het omliggende Californische landschap. Altijd al willen weten hoe Jason Bourne in z’n vrije tijd leeft? Aanschouw het hier.

De verkoop verloopt via Eric Haskell Group en is in de markt gezet voor $21.000.000.