Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ is een man van statuur. Niet alleen vanwege z’n fysiek, maar ook in zijn werkveld. Hij is voor het tweede jaar op rij de best betaalde acteur in Hollywood, volgens Forbes. Met een geschatte oogst tussen juni 2019 en juni 2020 van $ 87,5 miljoen. Onder meer heeft hij hiermee een goedgevuld vastgoed-portfolio gerealiseerd.

Dwayne Johnson

Helaas voor de grote vriendelijk reus ligt de vraagprijs ongeveer twee miljoen dollar onder de ietwat schuwe vraagprijs van $9,5 miljoen – die hij er nog geen anderhalf jaar geleden voor had neergeteld. Maar goed, onlangs verdiende hij $23,5 miljoen met de aankomende Netflix-film ‘Red Notice’, dus hij kan het verlies vast wel verdragen.

Herenhuis in Atlanta, Georgia

In het hart van het landelijke landgoed in Georgia bevindt zich een Frans geïnspireerd herenhuis. Goed voor acht slaapkamers en zes badkamers, plus drie aparte toiletten. Vermakelijke ruimtes op een lager niveau zijn onder andere een enorme lounge met een bar en een inloopwijn-kelder. Naast de master suite op de begane grond en een gastenappartement met meerdere kamers, zijn er zes familiekamers op de tweede verdieping.

Dwayne-Johnson-2

Er zijn hoogwaardige afwerkingen in overvloed. Waaronder brede planken van walnotenhout, zichtbare stenen muren en massieve antieke houten balken over hoge plafonds. De royale, formele woon- en eetkamers worden verbonden door een bibliotheek met houten lambrisering, een gastronomische keuken en een ruime familiekamer.

Ruiterfaciliteiten

De uitgebreide ruiterfaciliteiten van het landgoed omvatten een schuur met 12 stallen, een manege en hooischuur, terwijl een historische blokhut en een boerderij uit het midden van de 19e eeuw extra woonruimte bieden voor personeel of gasten.

Dwayne Johnson-1

Het landhuis kijkt uit over een ongerept privémeer en wordt omgeven door glooiende gazons, verzorgde tuinen en uitgestrekte terrassen. Er is een buitenkeuken waar je in de zomer kunt grillen en een openluchtpaviljoen naast het zwembad is voorzien van een stenen open haard en een cabana-bad.

Het mega mansion wordt aangeboden op Realtor.com voor $7.2 miljoen.

zwembad keuken Dwayne Johnson-2 stallen