Soms is minder meer, maar in het geval van dit nieuwe beursgenoteerde huis in Los Angeles is meer wel degelijk meer. Oké, Hugh Hefner’s Playboy Mansion is minstens twee keer zo duur, maar we durven de vergelijking echt wel te maken. Maar oordeel vooral zelf na het zien van het beeldmateriaal.

De Playboy Mansion 2.0

Gelegen in het hart van Holmby Hills, is het gigantische huis slechts een paar deuren verwijderd van een van de meest beruchte landgoederen van het gebied, de Playboy Mansion op een privé, omheind grondgebied. Het onderscheidt zich als een van de duurste huizen op de markt en het maakt deel uit van de ‘platina driehoek’ van dure wijken in Los Angeles, samen met Bel Air en Beverly Hills.

Playboy-Mansion-5

In de foyer gaan een paar gebogen trappen omhoog richting de tweede verdieping. Hoge plafonds en een glazen atrium zorgen voor extra drama. Hoewel de stijl een moderne kijk op neoklassiek is, is het huis een relatief nieuwe constructie. Het is eigendom van vastgoedinvesteerder Saeed Farkhondehpour, die volgens Mansion Global het oorspronkelijke huis heeft afgebroken en vanaf het begin dit nieuwe huis heeft gebouwd, te beginnen vijf jaar geleden.

huis

Het is een indrukwekkende residentie, maar tegenwoordig is een even begeerde voorziening een goed pension – op die manier hoef je niet te veel tijd door te brengen met vrienden en familie wanneer ze op bezoek komen, vooral niet voor een langere periode. Eben toe aan iets knusser en ruimte voor jezelf? Ook dat is dik voor mekaar. Op het terrein staat nog een apart verblijf met drie slaapkamers en drie badkamers dat aan die behoeftes voldoet (bovenstaande foto).

Faciliteiten

Buiten is er een zwembad en een tennisbaan, evenals voldoende ruimte om buiten te entertainen. Het was in het verleden ook een populaire feestplek in de buitenlucht – de vorige adverteerders hielden hier in 2019 een bash met een neon-thema, met lichten in het huis en het omringende landschap.

huis

De paleisachtige mansion wordt nu vertegenwoordigd door Fredrik Eklund en Marcy Roth van Douglas Elliman. Neem de details door en wie weet treed u als het ware in in de voetsporen van Hugh Hefner, maar dan nét wat anders.

Playboy-Mansion-1 Playboy-Mansion-3 LA