Dit is één van de meest diverse Nederlandse landhuizen die we de afgelopen weken – misschien wel maanden – zijn tegengekomen. Vanaf de stoep is het al een bewonderenswaardig fenomeen, maar wat er achter de poorten ligt is nog zoveel meer dan alleen dat.

Rietgedekte landhuis

In het buitengebied van de gemeente Epe, in de plaats Vaassen, staat deze imponerende villa. Het is gelegen op een perceel van ruim 2.3 hectare in het landelijk buitengebied. Op het terrein staat een royale kapschuur en diverse dierenverblijven. Niet allen de woning is onder architectuur gebouwd, maar ook de verzorgde tuin is door een tuinarchitect ontworpen en omvat verder nog diverse vijvers, terrassen en een degelijke oprit met een fraaie houten brug over de vijver.

Rietgedekte landhuis

Het rietgedekte landhuis met een gebruiksoppervlakte van 536 m² is gebouwd in 2005, volledig geïsoleerd, geheel onderkelderd en bevat een lift. Via een op afstand bedienbare toegangspoort kom je binnenrijden over de verzorgde oprit.

Begane grond

De voordeur biedt entree naar de ruime licht hal met fraaie trap en vide lift. Middels dubbele deuren is er toegang richting de de royale woonkamer met inbouwkasten, schouw met gashaard, Burberry-achtige stoelen en dubbel openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde. Daarnaast nog een ruime woonkeuken, bijkeuken met achteringang en keukenblok.

landhuis

Dan gaan we de hoogte in. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, kleedkamers en twee badkamers. De ietwat kitscherige master bedroom heeft openslaande deuren naar het balkon en bevat rode stijlelementen, evenals Romeinse pilaren.

Rietgedekte landhuis

Als laatste zijn er nog een paar bijgebouw van de partij – eveneens met rietdak. De kapschuur bevat een carport die plaats biedt aan drie auto’s en een driedubbele garage met zolder. Dan komen we aan bij de souterrain. Hier is nóg een (dubbele) garage. Verder is er een werkkamer en een royale multifunctionele ruimte met bar en biljart, fitnessruimte, slaapkamer en een wellness ruimte met sauna, douche en ligbad.

Wekt dit je interesse? Klik dan hier om in contact te komen met de makelaar.

Rietgedekte landhuis rietgedekte landhuis