Tom Brady, de quarterback van Tampa Bay Buccaneers, nam een ​​onlangs geïntroduceerde 17 meter lange cruiser uit Nederland in ontvangst. De lichtblauwe Wajer 55S, genaamd ‘Viva a Vida’, werd vorige maand overgedragen aan de voormalige superster van de New England Patriots. Brady speelde in totaal tien keer de Super Bowl, waarvan hij er zeven won. Na zijn laatste overwinning pakte hij zijn kersverse sloep om deze prestatie uitgebreid te vieren.

Tom Brady’s Wajer Yachts 55S-schip

Zevenvoudig kampioen Tom Brady verscheen na het winnen van de grootste prijs die te behalen valt in American Football – de Super Bowl – geheel in stijl. Aan boord van zijn eigen aangepaste 55S-schip. Naar verluidt kocht Brady het Nederlandse jacht voor $2 miljoen.

De 55S is lichter, sneller en flexibeler dan de andere 55-modellen en biedt meer ruimte voor gezelligheid. Een uiterst verheven benadering van de lancering van een werkpaard in de middenconsole. Benedendeks vindt u hutten om maximaal vier personen te kunnen accommoderen en een volledig uitgeruste badkamer en een buitenkeuken. Extra opbergruimte voor bagage, benodigdheden en uitrusting draagt ​​bij aan de avontuurlijke aantrekkingskracht van deze SUV op het water.

Wajer

De Wajer 55S is een van de vele high-end cruiser-merken uit Nederland. Ons land is verantwoordelijk voor een groot aantal superjachten met imposante lengtes, maar ook kleinere jachtmerken zoals Wajer, Zeelander en Mulder gemaakt als tenders en zelfstandige cruisers. Wajer is wellicht de meest degelijk van de drie.

‘Viva a Vida’

Gezien Brady’s jacht op maat gemaakt is verdient de sloep uiteraard ook een eigen naam om zich te onderscheiden van de rest – ook al zijn er maar 4 jachten van deze Friese scheepswerf op Amerikaanse vaarwateren te vinden. De jacht kreeg de naam ‘Viva a Vida’. Om hiermee de milieu-inspanningen van zijn vrouw – Gisele Bündchen – te eren.

“Wij vinden het erg belangrijk om te luisteren naar de wensen van onze klanten”, zegt Dries Wajer, algemeen directeur van Wajer Yachts. “We gebruiken deze informatie om de voortdurende innovatie op onze schepen te voeden. De Wajer 55S is het logische vervolg op het verkoopsucces van de Wajer 55, waarvan we er inmiddels meer dan 30 hebben verkocht.”

Hij voegt daaraan toe: “We zien het als een groot compliment dat Tom Brady onze Wajer 55S heeft gekozen om te genieten van de wateren rond Tampa. De ruimte, kracht en comfort van de 55S zorgen voor veel plezier met vrienden en familie.”