In december van het afgelopen jaar schreven we al een artikel over dit enorm luxe penthouse aan de Dam van €11.000.000. Dat beviel ons zo erg, dat we de topwoning weleens in levende lijve wilden gaan bekijken. Zo gezegd, zo gedaan.

Penthouse aan de Dam

“Met een vorstelijk uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument op de Dam.” Zo karakteriseert de makelaar ‘The Penthouse’. Dit luxe penthouse maakt deel uit van het DAM3-project en omvat in totaal 19 appartementen. Veel beter dan dit gaat het in onze hoofdstad haast niet worden.

Amsterdam penthouse

Het penthouse bevindt zich op de 9e verdieping van dit prestigieuze project aan de Dam. Naast het uiterst riante vloeroppervlak van ca. 305 m2 is er ook nog een heerlijk terras aanwezig van bijna 100 m2. In het kort: genoeg om uzelf over op te winden. Onze Floris rijdt op stand in een Bentley Bentayga – van Autotron Exclusive – naar het duurste penthouse van Amsterdam.

Bentley

Makelaar Leslie de Ruiter van Christie’s International Real Estate komt toevallig tegelijk aanrijden en – hoe leuk is dat: ook in een prachtige Bentley, in dit geval de nieuwe Continental GT. Uiteraard is Floris enigszins jaloers, maar dat mag de pret niet drukken. De heren geven de autosleutels af bij de valet-parkingservice van het naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky. Deze 5-sterren hotelservice hoort bij het appartementen complex waarvan The Penthouse deel uit maakt.

Leslie geeft een ‘grand tour’ aan Floris en samen sabreren ze ook nog een mooi flesje Carbon Champagne (op het dak van De Bijenkorf nota bene). Met een uitzicht over de Dam, het Nationaal Monument, het Koninklijk Paleis en de Bijenkorf als buurman of vrouw. We werden er stil van. Ook doet Floris in deze video een “WristCheck” van een wel heel aparte gouden Rolex.

Winactie

Een Bentley, het duurste penthouse van Amsterdam, een fles champagne en een gouden Rolex zijn al vier uiterst volwaardige elementen om een fantastische video af te leveren, maar er is nog meer. Zoals wel vaker zijn wij van Pure Luxe zo vrijgevig om iets weg te geven in de vorm van een winactie. Ditmaal een fles Carbon Champagne (ter waarde van €279,-).

Champagne

Als u in de prijzen valt komt Floris ‘m hoogstpersoonlijk bij je thuis afleveren. We zijn benieuwd of jullie ‘m net zo goed kunnen sabreren als onze oprichter. Genoeg, plof op de bank neer en ga genieten van deze fantastische, kersverse video!

Met speciale dank aan Christie’s International Real Estate, Autotron Exclusive, Charlie Temple en The Dutch Merchant voor de heurlijcke Carbon Champagne.