Wanneer deze vrijstaande villa in de duinen van Zandvoort jouw interesse wekt, val je onder de doelgroep die oog heeft voor méér dan alleen het benodigde. De villa is gebouwd in 1972, waarna in 2012 de begane grond onder architectuur grondig is gerenoveerd en de eerste verdieping compleet nieuw is opgebouwd. Het eerst wat wij zouden doen is die vloekende blauwe keuken eruit slopen en die foeilelijke bank bij het grofvuil zetten, maar goed, smaken verschillen nou eenmaal. En dat is maar goed ook.

Villa in Zandvoort

De villa sluit goed aan bij de omliggende duinomgeving, dankzij de schitterende zandkleurige Italiaanse marmeren vloer. De zeer hoge, ruime en lichte woonkamer met een massief eikenhouten vloer heeft een bar en gas-openhaard met aansluitend een ruime, open woonkeuken. Eventueel kunnen deze ruimtes gemakkelijk naar uw design-voorkeur worden aangepast. In de keuken bevindt zich diverse moderne inbouwapparatuur.

Zandvoort

Er is een grote schuifdeur naar de tuin en via de andere zijde heeft u directe toegang tot de master bedroom. Hier is ook een stoomdouche, bubbelbad en een walk-in closet en te vinden. Vanuit de hal je terecht bij de overige drie slaapkamers.

3500 m2

Met 7 slaapkamers, 6 badkamers, een garage voor 3 auto’s, binnenzwembad, jacuzzi, diverse activiteitenruimtes en werkruimtes, is thuiszitten absoluut geen straf, neem dat met een korreltje zout. De villa is gelegen op een perceel van 3500 m2 en omringd door diverse terrassen, een jacuzzi, groot grasveld, vijver en een binnenzwembad .

Zandvoort

Op de eerste verdieping is te bereieken doormiddel van de trap of lift. De ruime hal/overloop is  verrijkt met invallend daglicht en heeft een massief eikenhouten vloer. Deze overloop is de verbinding tot diverse ruimtes waar u en uw gasten van kunnen genieten. Hier bevinden zich 3 slaapkamers met ensuite badkamers, een fitnessruimte, kantoorruimte, hobbyruimte en multimedia-kamer. Elke kamer heeft een prachtige lichtinval en biedt uitzicht over het omliggende duinlandschap.

Zandvoort

Vanaf het terras op de eerste verdieping is er een fraai, sereen uitzicht en geniet u van optimale privacy. In de ondergrondse verdieping is plaats voor drie auto’s in de garage. Daarnaast zijn er verdere ruime opslagmogelijkheden.

In vraagprijs verlaagd

In begin juli van 2019 schreven we al over dit huis. Tot onze verbazing zagen we dat het riante onderkomen nog steeds geen bewoner heeft gevonden – of alweer op de markt is gekomen. De vraagprijs ligt op het moment van schrijven op €3.995.000 en wordt aangeboden door Engel & Völkers.

Villa-Zandvoort-header trap voordeur bovenaanzicht zwembad Zandvoort Zandvoort Gras