David Beckham is een van de grootste (Engelse) voetballers aller tijden. De legende van Manchester United en Real Madrid vestigde internationale ogen op zijn voetbalkunsten en looks. Als zodanig werd hij een van de rijkste atleten ter wereld. Zelfs nadat zijn carrière is afgelopen, brengt het icoon nog steeds een absoluut fortuin binnen het laatje.

Voetballoopbaan David Beckham

Vandaag gaan we onder de loep nemen waar de voormalige aanvoerder van Engeland zijn honderden miljoenen aan uit heeft gegeven. Als 15-jarige knul begon hij op de historistische velden van Manchester United. Het zou slecht twee jaar duren voordat hij zijn debuut maakte in de Premier League. Hij groeide hier uit to een waar fenomeen en een transfer naar Real Madrid lonkte. Op 17 juni 2003 verkaste hij naar Los Blancos, die ca. €30 miljoen voor hem betaalde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Genadeloos gevaarlijk bij dode spelmomenten en voorzetten bleef hij tot 2017 in Madrid om vervolgens vijf jaar onder contract te gaan bij LA Galaxy. Daar werd hij nog voor twee periodes verhuurd aan AC Milaan. Zijn jaarlijkse salaris wordt geschat op zo’n $50 miljoen per jaar, zelf nu nog nadat hij zijn voetbalschoenen op 16 mei 2013 in Parijs aan de wilgen hing.

Inter Miami

Nu houdt hij zich vooral bezig met diverse campagnes en zijn eigen voetbalclub Inter Miami CF – waar hij recent Phil Neville aanwees als hoofdcoach. Waar hij ook een aandeel heeft in het Esports-team

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inter Miami CF (@intermiamicf)

Bij zijn uitgaves wordt niet uitsluitend gekeken naar het vermogen van Beckham, maar ook van zijn wederhelft Victoria. Gecombineerd is dat een hele hoop kunnen we jullie vertellen. Vervolgens bekijken we de dure herenhuizen binnen hun vastgoedportefeuille in het geboorteland en de VS. En uiteraard zijn verbluffende autoverzameling en hoe dit tot stand is gekomen.

Ook zijn succesvolle ondernemingen komen aan bod. En natuurlijk zijn grootste ben noemenswaardige uitgaves, waaronder zijn rijke tattoo verzameling valt.

Visueel ingesteld? Check dan de video hieronder