Wil je weten hoe onze verre voorouders in het verleden leefden, maar dan wel vertaalt naar de luxe van deze tijd? Dan is Beckham Creek Cave Lodge de uitgelezen kans. Even vluchten uit de dagelijkse sleur die we het leven noemen en back to the basics – soort van.

Beckham Creek Cave Lodge

Het ‘grot-resort’ is 5500 m2 groot en ligt in het Ozark-gebergte in Arkansas, VS. Hier kun je leven als een beschaafde holbewoner, met ramen, eigen badkamers, een douche, WIFI en een 75-inch flatscreen – toch net iets anders dus. Conclusie: Beckham Creek Cave Lodge is uniek in zijn soort.

Het is gebouwd in een natuurlijke grot die dankzij de hoge, steile rotswand uitkijkt over een prachtige vallei. Er is vast nog wel ergens een ander resort in een grot gemoffeld, maar we twijfelen of die qua luxe kan tippen aan deze veelbesproken locatie

Beckham Creek Cave Lodge-9

De volledig vernieuwde grotwoning is luxueus en heeft alle gemakken van een modern huis. Hier ben je verzekerd van alle rust en stilte die u zich maar kunt wensen op een plek als deze, waardoor het perfect is voor verschillende doeleinden. Om maar iets te noemen: vriendenuitjes, vakanties, reünies, bruiloften en meer.

Luxe grot-resort

Met een waterval in het midden van de hoofdkamer om toe te voegen aan het rustieke, natuurlijke gevoel van de ruimte, weerspiegelt deze luxe grot zijn omgeving: de beroemde Ozark-bergen in Arkansas. Omdat het een grot is, is er ook een geweldige akoestiek voor thuisentertainment. Verder zijn er 4 slaapkamers, 4 badkamers en een riante keuken.

grot

Het stond ooit te koop voor $2.75 miljoen, maar fungeert nu weer gewoon als hotel. Van december tot maart kost het $1200 per overnachting en van april tot november zul je $400 extra mee moeten nemen

Als je het al helemaal voor je ziet, kan je hier boeken.

verdieping Beckham Creek Cave Lodge Beckham Creek Cave Lodge Beckham Creek Cave Lodge