Eind februari zagen we Dirk Kuyt zijn villa aanbieden, kort na de echtscheiding. Maar het leven gaat gewoon door. Onderhand heeft hij die villa met dikke winst weten te verkopen en heeft hij ook al een nieuw ’thuis’ gevonden. Niet ver weg van zijn vorige onderkomen.

Villa in Noordwijk

Na meer dan twee decennia samen te zijn met ex-vrouw Gertrude, kondigde de ex-Feyenoorder afgelopen zomer hun echtscheiding aan. Als resultaat verkocht het ex-paar de villa in Noordwijk. De verkoop van zijn vorige woning bracht Dirk Kuijt een winst op van ongeveer € 4 miljoen.

Dirk-Kuyt-3

Met zo’n som geld is het niet heel moeilijk om iets moois te vinden en op de kop te tikken. Daarnaast heeft hij ook vast nog wel wat liggen van zijn veelzijdige voetbalcarrière en verschijningen op tv als analist bij Ziggo Sport.

Dirk Kuyt’s nieuwe aanwinst

Hij viel voor de charmes van een vrijstaande villa, wederom in Noordwijk. Een residentie bestaande uit drie woonlagen en op loopafstand van het strand. Dit nieuwe hoofdstuk doet niet onder aan zijn vorige miljoenenvilla. De woning heeft een woonoppervlakte van 353 vierkante meter en heeft in totaal 7 kamers, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers en een sauna. De indeling is nog open voor interpretatie. want het stulpje wordt wordt casco opgeleverd.

huis

De vraagprijs van het witte pand was € 1.675.000, maar Dirk Kuyt wist het af te dingen naar slechts € 1.575.000 voor. Koopje vergeleken met de verkoopsom van zijn vorige huis waar hij 6,9 miljoen voor ontving, terwijl hij er zelf ooit maar 2 miljoen voor had neergelegd.

Hier krijgt de veertigjarige oud-voetballer de kans om een nieuwe leven op te bouwen met zijn nieuwe 29-jarige vriendin Kate Ruinemans.

Ga naar de website van BekendeBuren om meer beeldmateriaal te vinden.

Dirk-Kuyt-1 keuken