The Hague Hotel Residences: De luxe en het gemak van een hotel en de sfeer en comfort van thuis. Dat klinkt als iets in een film, maar in Den Haag kan dit gewoon werkelijkheid worden, als u over de gevraagde prijs beschikt. En dat ook nog eens op één van de mooiste plekken die achter de duinen ligt. Wonen aan de gracht in het historische centrum. Wij zijn het dan ook ja-knikkend eens met de makelaar: “Veel beter dan dit wordt het niet”.

Hilton Hotel penthouse, Den Haag

Het penthouse bevindt zich op het Hilton Hotel. In 2010 zijn hier op de zesde en zevende verdieping tien luxe appartementen gerealiseerd. Het waar we dit artikel aan wijden ligt op de zevende (bovenste) verdieping en is nu beschikbaar. Eenmaal in het hotelgebouw brengt de lift je naar je privé-verdieping.

Den Haag penthouse

Foto: Funda / Frisia Makelaars

Aangekomen op de desbetreffende etage kom je het pand binnen via de. ruime luime hal. Die loopt rechstreeks door richting de majestueuze living (ca. 14.22 x 7.04) met mooie houten vloer, hoge plafonds van ruim 3,5 meter met plafond-hoge ramen tot aan de vloer en toegang tot het dakterras. Open keuken met eiland en inbouwapparatuur. Master bedroom met luxe badkamer en-suite, twee slaapkamers met toegang tot het dakterras en nog een 2e badkamer.

Buitenruimte

Twee grote deuren verlenen – vanuit de woonkamer – doorgang naar het uitgestrekte terras. Die loopt zowat langs de gehele gevel en als je een stuk doorloopt kom je uit op een riant gedeelte waar genoeg ruimte is voor een ruime lounge-set en extra’s.

Den-Haag-4

Foto: Funda / Frisia Makelaars

Het heeft alle kenmerken die je ook in een New Yorks penthouse zou verwachten. Grote, imposante ruimtes, steunpilaren in de open ruimte, een uitzicht waar je u tegen zegt en veel lichtval dankzij de hoeveelheid ramen. De foto’s op Funda tonen de woning zowel met interieur als kaal. Veel ruimte, dus je kunt er allerlei kanten mee op. In totaal is er 194 m² aan woonoppervlak met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

The Hague Hotel Residences

Naast alle ruimte en esthetische voordelen, komt er nog meer bij kijken. De toekomstige eigenaar van The Hague Hotel Residences kan rekenen op diverse hotelservices. Denk daarbij aan roomservice, kranten- en pakketbezorging, schoonmaakdienst, de was- en stomerij services, de technische dienst en valet parking. Ook mag u als bewoner rekenen op korting in het hotelrestaurant, aan de bar en bij de dry cleaning service. En houdt u een feestje of heeft u gasten over de vloer, dan kunnen zij via jou met korting een kamer regelen. Voordat je al helemaal enthousiast wordt: de vraagprijs ligt op € 2.000.000.

Zie meer van dit Haagse penthouse op Funda.

Den Haag penthouse

Foto: Funda / Frisia Makelaars

terras

Foto: Funda / Frisia Makelaars

keuekn

Foto: Funda / Frisia Makelaars