Ditmaal geen lofzang over de mooiste huizen, meest imponerende jachten of baanbrekende juwelen. Maar gewoon een simpele omroepen. Met Pure Luxe bereiken we een welvarend publiek. Welvaart die voor verscheidene doeleinden kan worden ingezet. Ook zeer geschikt voor een donatie, om maar even iets te noemen.

KanjerKetting

“In 2013 ben ik via mijn deelname tijdens een opkikkerdag in contact gekomen met een jonge knul welke een KanjerKetting bij zich had. Aan de hand van deze ketting met kralen kon hij gemakkelijk en stoer vertellen wat hij allemaal had meegemaakt.” laat Danny van der Valk ons weten. “Drie keer had hij zijn haren al verloren, maar vol trots liet hij zijn kralen zien welke de betekenis van een goede dag hadden. Ook een acute ziekenhuis opname kraal zat aan zijn ketting en 2x een verjaardag.”

Kanjerketting

Een knul van 10 jaar oud met een ketting van meer dan 10 meter lang wat zijn verhaal sinds kanker verteld. Hun dochter, destijds 5 jaar oud, was kerngezond, maar wilde maar al te graag helpen om geld in te zamelen voor haar zieke leeftijdsgenootjes.

Sinds 2013 halen Danny en Carlyne geld op tijdens Koninginnedag/ Koningsdag voor de KanjerKetting. Kinderen die getroffen worden door kanker krijgen een ketting aangeboden met de eerste kraal, een anker, welke staat voor hoop. “Alle Kanjerkralen zijn zorgvuldig gekozen. Elke kraal vertelt immers een verhaal. Het uitgangspunt is dat elke Kanjerkraal het doel van de Kanjerketting moet dienen: het verhaal vertellen van de behandeling, het ziekteproces en alles dat de kinderen en jongeren (moeten) ondergaan en meemaken.”

Vanaf 2013 tot en met 2016 hebben ze tijdens een oudhollands spelletje blikgooien geld opgehaald voor dit mooie doel. In 2017 hebben we een fantastische Koningsdag gehad, waarbij veel suikerspinnen en popcorn zijn verkocht. Deze voorbereiding begon onschuldig, totdat een journalist van het Algemeen Dagblad aanklopte voor een interview. Ze haalden de krant en kregen vanuit allerlei kanten hulp aangeboden.

Een bioscoop in Vlaardingen die popcorn en bakjes gesponsorde. Een ex-prof voetballer die zijn grote BMW ter beschikking stelde om alle spullen mee te vervoeren, 2 radio-interviews en ga zo maar door. Tijdens deze actie is ruim € 1945,- opgehaald.

Vanaf 2013 tot vorig jaar is er in totaal €3495,- opgehaald voor dit prachtige doel en heeft de KanjerKetting in al deze jaren extra naamsbekendheid opgebouwd.

Bingo

In 2021 staat er Bingo op het programma, waarbij ze doormiddel van mooie prijzen veel loten hopen te verkopen. Wij van Pure Luxe stellen een hoodie en cap beschikbaar, shoeclub (Van der Assem) in Rotterdam sponsort 3 cadeaubonnen van €25,- per stuk, Bram Ladage bonnen voor een frietje, sneakers Vlaardingen een cadeaubon, evenals Threshold shoes and fashion te Vlaardingen. Zowel Sneakers als Threshold zijn vaste sponsoren.

Klik op deze link om naar de doneeractiepagina te gaan.