De koning van Nederlandse liederen maakte afgelopen weekend van zijn jongensdroom werkelijkheid. De 41-jarige volkszanger Frans Duijts reed voorheen een Mercedes, maar heeft z’n ogen laten vallen op de auto die hij altijd al wilde: McLaren 570s Spider.

De droomauto van Frans Duijts

Shownieuws-Nederland had uiteraard z’n mening klaarstaan over deze aankoop en is heilig overtuigd dat deze aankoop getuigt van een midlife-crisis. Frans Duijts kan daarentegen zijn geluk niet op en deelde afgelopen zondag de eerste beelden van zijn nieuwe auto op Instagram. Afgelopen maandag postte hij dit onderstaande bericht, waar hij aangeeft over te zijn gegaan tot koop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)

McLaren 570s Spider

Vol trots liet Frans afgelopen weekend aan de buitenwereld weten, dat hij dan eindelijk zijn jongensdroom heeft mogen verwezenlijken. Zijn kersverse McLaren 570s Spider heeft de zanger op de kop getikt bij Louwman Exclusive. Aankomende week zal dit exemplaar officieel op zijn naam komen te staan.

Het brute model beschikt over een topsnelheid van maar liefst 328 km/u. Te danken aan de 3.8-liter twin-turbocharged V8 met 570 pk. Het zal wel even wennen zijn, want deze McLaren Spider accelereert binnen 3.2 tellen vanuit stilstand naar 100 km/h. Moet lukken, hij heeft ‘m namelijk al een weekendje goed uitgelaten, reed laats ook in een Lamborghini Aventador en mocht afgelopen jaar ook eens op pad met de Rolls-Royce Phantom van Peter Gillis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)

Dromen verwezenlijken gaat bijna nooit gratis, de zon gaat ten slotte ook niet voor niks op. Frans heeft dan ook niet bespaard op zijn nieuwe auto: na een weekendje proefrijden heeft hij ervoor gekozen om de witte cabrio aan te schaffen voor een bedrag van €287.185 . Herman den Blijker nam ook even plaats achter het stuur en kwam haast vast te zitten. De tv-kok zal het waarschijnlijk dus bij zijn eigen wagen houden.