Enkele maanden terug waren de ogen gericht op de 22-jarige YouTuber Don de Jong, die destijds een Lamborghini Hurucán kocht. Het gifgroene bakbeest was dé droomauto voor de jonge knul en was de afgelopen maanden veel te zien in zijn video’s. De Jong geeft in één van zijn laatste video’s echter aan dat hem een paar dingen dwarszitten.

Don de Jong

Dat met YouTube veel geld te verdienen is, bleek wel toen we een kijkje namen bij het vermogen van de bekendste YouTuber van ons land – Enzo Knol. Het is zelfs zo dat de best verdiende YouTuber ter wereld een 8-jarig mannetje is. Ook de 21-jarige Don de Jong mag niet klagen. Eerder kocht hij op 20-jarige leeftijd al een dikke villa en een Audi RS6.

De Audi RS6 heeft hij dik 3 maanden geleden ingeruild voor een gifgroene Lamborghini Hurucán ter waarde van €280.000. Financieel gezien heeft Don – zoals hij op YouTube bekend staat – in ieder geval niks te klagen. Sinds de aanschaf van zijn nieuwe Lamborghini is Don helemaal door het dolle heen. Toch zitten een paar dingen aan de auto hem nog dwars.

Lamborghini Hurucán

De jonge ondernemer laat in één van zijn laatste vlogs weten te twijfelen aan het behouden van zijn superwagen. Allereerst vindt hij de prijs van de auto enorm hoog. Hij is bang dat de auto over een tijd flink waarde verliest en dat geeft hem naar eigen zeggen een naar gevoel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Don de Jong 😝 (@dondejong_)


Daarnaast vindt hij de auto niet bij zijn persoonlijkheid passen. Don houdt er naar eigen zeggen van om rond te lopen in een joggingsbroek en dingen doen die bij hem passen. Een extravagante Lamborghini Hurucán past niet echt bij hem, vindt hij. De Audi RS6 die hij eerder had ingeruild, lijkt voor hem toch meer het totaalplaatje.

Dat Don een verstandige jongen is, blijkt in zijn vlogs waarin hij aangeeft niet nog een auto te willen kopen. Hij wil zich richten op het financieel verzekeren van zijn toekomst en veel van zijn geld sparen. Daarbij krijgt hij ook hulp van zijn maatje Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante.

Wat hij gaat doen met zijn Lamborghini is nog niet bekend, maar naar verwachting zal hij deze over een tijdje weer gaan inruilen voor een nieuwe Audi RS6 of RS7. Ook geen slechte keuze, al zeggen wij zelf.