Op een kavel van circa 6.000 m² met een optimale is in 2011 de bouw van deze ultieme villa’s van Oisterwijk voltooid. Vanaf buiten lijkt de woning zich shuw te verstoppen achter het groen, maar dat is nergens voor nodig. Eenmaal binnen zal je verstelt staan van het interieur en de kleurrijke kunstverzameling. Daarnaast zijn er ook een aantal faciliteiten om je op te verheugen: een binnenzwembad, sauna, thuisbioscoop, fitnessruimte en een ondergrondse garage met lift om je hele autocollectie in kwijt te kunnen.

Artistieke kunstvilla

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een peer gebeeldhouwd in de vorm van een menselijk lichaam en andere kunsttukken. Verder heeft het interieur donkere tinten die worden geaccentueerd door kleurrijke kunstwerken – van beelden tot schilderijen. De grijze bank is pontificaal in het midden van de living neergezet en wordt verlicht door wc papier-achtige lampen. Wederom is ook hier weer een tamelijke hoeveelheid kunst te ontdekken.

living

De indeling van de villa heeft een schitterende verbinding tussen binnen en buiten en daarmee is de villa uniek op het gebied van wonen, werken en wellness. Zowel binnen als buiten etaleert de villa al haar schoonheid tot in de meest verfijnde details. Een huis waar je echt mee kan pronken. Het lijkt alsof over elk detail is nagedacht en daar gaan we ook van uit.

designvilla

Deze abstracte residentie in Oisterwijk mag behoort zonder twijfel tot als één van de mooiste woonplaatsen in deze zuidelijke regio, waar de zachte ‘g’ overheerst. Wonen op deze toplocatie brengt al het goede samen. Resideren tussen de natuur, maar toch op geringe afstand van alle denkbare voorzieningen.

“Door onze ruime ervaring in de bemiddeling van het meest exclusieve onroerend goed kunnen we stellen dat deze villa’s in de absolute top thuis hoort van de (inter)nationale markt.” aldus de makelaars. Deze zelfde makelaars vragen zoals de titel al verklapt € 6.000.000 voor deze riante kunstvilla.

kunstvilla kunstvilla zwembad keuken kunstvilla sauna kunstvilla garage