Als we het over extravagante vrouwen hebben, komen we al snel uit bij Kim Kardashian. Amerika is al weken in de ban van de scheiding tussen de 40-jarige televisiepersoonlijkheid en haar ex-man Kanye West. Om die pijn te verzachten heeft Kardashian een nieuwe diamanten en opalen grill gekocht – u weet wel, zo’n ordinair glimmend gebitje.

De nieuwe tanden van Kim Kardashian

De diva plaatste onlangs een foto met de grill op Instagram. De tanden van Kim Kardashian worden door de grille bedekt met verschillende kleine diamantjes en opaaltjes. De grille is gemaakt door het bekende Gabby Elan Jewelry uit Californië, een van de meest bekende juweliers van Amerika.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gabby Elan Jewelry (@gabbyelanjewelry)

Kim Kardashian grill

Kenners zijn niet enthousiast over de steenkeuze van Kardashian. Volgens hen zijn opalen vatbaar voor breuk en is de kolomstructuur kwetsbaar. Dit laatste is vooral nadelig in combinatie met zuur speeksel. Laat de grille zich nu net in de mond bevinden van de realityster.

Naar verluid heeft Kim Kardashian iets meer dan €15.000 neer moeten tellen voor haar setje glimmende tanden. Je moet er maar van houden, denken wij dan. Kijkend naar haar vermogen, is deze €15.000 voor de vrouw slechts een kleine uitgave.

Sommigen beweren dat de 40-jarige dame zichzelf al miljardair mag noemen. Haar make-upmerk KKW Beauty doet het goed en haalde een grote investering binnen, waardoor de waarde van het bedrijf de €1 miljard al overschreed. Of ze zelf genoeg aandeel heeft om zich ook miljardair te noemen is niet bekend.

Grill

Een grill is een soort gebitje dat over je tanden wordt gezet, vaak in opvallende kleuren of met ingelegde diamantjes. Vooral in de rapwereld geldt een grill als een waar statussymbool. Hoe duurder de grill, des te meer aanzien onder jongeren.

grill

Onder de volwassenen is dit fenomeen nog niet populair en we verwachten ook niet dat dit de komende tijd zal gaan veranderen. Gelukkig maar.