Ook gezinnen met honden willen weleens de realiteit ontvluchten en de weg op gaan. Maar er is niet altijd even vele ruimte om je harige vriend mee te nemen. Wellicht biedt het in Californië gevestigde luxe trailerspecialist Bowlus maar haar zonreflecterende trailer wellicht uitkomst. De trailer is uitgerust met up-to-date diervriendelijke features om de rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Hondvriendelijke trailer

De nieuwe Bowlus Terra Firma-aanhanger is overduidelijk ontworpen met het belangrijkste streefpunt: het zo comfortabel mogelijk maken voor je loyale vierpoter. Het exterieur heeft iets weg van een koekblik op wielen, maar de binnenkant is met veel zorg in elkaar gezet. Ze hebben hierbij rekening gehouden met de gemoedsrust van eigenaren van gezelschapsdieren en hebben de aanhangwagen uitgerust met diverse hight-tech snufjes.

Honden-trailer-1

Onder meer temperatuurregeling en controlesysteem op afstand waarmee eigenaren van gezelschapsdieren hun huisdieren een tijdje veilig kunnen achterlaten. Je wilt natuurlijk niet dat een of andere knakker je raam eruit tikt vanwege medelijden met je vierpotige compagnon. Niet leuk voor de hond, en voor jou.

Honden-trailer-4

Huisdieren genieten al rijdend van hun eigen gepersonaliseerde hondenbed, uitschuifbaar voer- en waterbakken en verwarmde vloeren. Terra Firma beschermt inzittenden, zowel mensen als honden, tegen ziektekiemen met HEPA-luchtfiltersysteem met UVC-desinfecterende verlichting. Een geweldige toevoeging aan de wereld die langzaam overeind komt na de gevolgen van een desastreus virus.

Startprijs

Over prestaties gesproken, de Bowlus van 7,9 meter biedt tot twee weken off-grid looptijd, dankzij een 8 KwH sterkte lithium batterij van. Het neemt zo’n 3 á uur in beslag om ‘m helemaal op te laden. Klanten kunnen kiezen uit een ontelbaar aantal aan interieurcombinaties. De luxe trailer is ook veel comfortabeler, met een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot een kingsize bed. De prijs van de opvallende en hondvriendelijke trailer begint bij $265.000.

Ga naar de website van Bowlus om meer te weten te komen over dit vernieuwende reisopbject.