De Japanse Shinichi Morohoshi is voor veel autoliefhebbers een bekende naam. Morohoshi verdient zijn brood met het tunen van Lamborghini’s en heeft daar flink wat populariteit mee vergaard. De Japanner is echter ook berucht om zijn banden met de gevaarlijkste Japanse criminele organisatie, genaamd de Yakuza. Tijd om eens kennis te maken met Shinichi Moroshi.

Shinichi Morohoshi

Morohoshi is een opvallend figuur. Zijn schoenen zijn discoballen, zijn haar ziet er elektrisch uit en zijn juwelen doen pijn aan je ogen. De beste man houdt veel van diamanten. Zo heeft hij een diamanten Rolex en heeft hij diamanten op zijn trui, zijn broek, zijn telefoon en natuurlijk ook op zijn Lamborghini.

Al sinds klein is Morohoshi gefascineerd van superauto’s. Op 20-jarige leeftijd verdient de Japanner zoveel geld, dat het naar zijn hoofd stijgt. Hij verliest uiteindelijk vrienden, vertrouwen van mensen om hem heen en vooral heel veel geld. Morohoshi belandde in een depressie, maar zijn liefde voor Lamborghini’s zorgde ervoor dat hij weer motivatie kreeg om geld te verdienen.

Met een gewone Lamborghini was de Japanner niet tevreden. Hij begon met het tunen en aanpassen van zijn auto – iets dat nog vrij onbekend was. Uiteindelijk kreeg hij aandacht van mensen die ook een auto wilden laten pimpen en zo begon de tune-carrière van Shinichi Morohoshi. De komst van het internet zorgde voor meer aandacht, maar hier kwam ook negatieve aandacht bij kijken.

Ongeluk en huidige auto’s

In 2019 raakte Morohoshi met zijn felgele Lamborghini betrokken bij een ongeluk met een vrachtwagen. De wagen was total loss en Moroshi moest een tijd in het ziekenhuis spenderen.

Lamborghini
Lambo

Na het ongeluk besloot hij om rustiger te rijden, maar zijn tune passie is nog lang niet voorbij. Hij bezit nu onder andere een felgroene Lamborghini Aventador met spectaculaire lichten en een opvallende roze Lamborghini Diablo. Je moet er maar van houden.

De Japanner spendeert zijn tijd nu vooral in de Tokiose wijk Kabukicho – ook wel bekend als een prostitueewijk, gerund door de Japanse maffia. Naar eigen zeggen houdt hij zich louter met legale praktijken bezig en als het aan hem ligt, gaat hij nog lang door met het tunen van Lamborghini’s.

Shinichi