Buitenwater 2 in Warmond – boven Leiden – biedt 590 m² aan woonoppervlak. Op deze hoeveelheid vierkante meters zitten achter de buitenmuren fantastische componenten verscholen. Tipje van de sluier: een indoor zwembad, riante mediaruimte en fitness. Het onderkomen wordt aangeduid door de makelaars van Conduct Vastgoed als: “een van de meest exclusieve villa’s in de streek”.

Miljoenenvilla in Zuid-Holland

Het staat garant ‘extraordinair wonen’ en beschikt over de nodige luxe die niet onopgemerkt zal blijven. Vanaf de stoep springen de abstracte vormen, het riet gedekte dak en de hoeveelheid glas direct in het oog. Maar binnen is nog zoveel moois om te verkennen. Laat ons u meenemen.

Duistere-miljoenenvilla-1

Bij binnenkomst  ruime leefruimte, gekenmerkt door haar prachtige donker belegde tegels. Met een moderne keuken die beschikt over ingebouwde apparaten, vier ruime slaapkamers, prachtige houten schuifdeuren die je van de ene naar de andere kant van de woning begeleiden, een immense inloopkast en een luxe badkamer met ligbad en stortdouche gelegen aan de master bedroom, is er aan ruimte in ieder geval geen gebrek.

Indoor zwembad, bioscoop én complete fitnessruimte

Hoewel de villa gelegen in Warmond op een perceel van 1.981 m² je zal verbazen in de afwerking van het geheel en de aanwezige materialen, is de link naar (pure) luxe al gauw gelegd. De structuur in het huis is te kenmerken aan het gebruik van strakke elementen, hoogglans afwerkingen en de mix tussen zwart en wit. Maar de ruimtes die het meeste aanzien krijgen én verdienen bevinden zich op het laagste level. Namelijk een luxe doorstroom naar verschillende vertrekken die onder meer bestaan uit een indoor zwembad, bioscoop én complete fitnessruimte.

-miljoenenvilla-4

Tevens is er ook een botenhuis voor het afmeren van een sloep welke middels een op afstand bedienbare lift direct uit het water kan worden getild en zo hoog en droog afgemeerd is. In totaal zijn er 4 slaapkamers en 4 badkamers en een stoomcabine verdeeld over twee woonlagen. Nou, wat zoek je nog meer in een huis?

Volgens Quote is de miljoenenvilla vooralsnog in handen van de telg van één van de families achter visserijgigant Parlevliet & Van der Plas. Deze 37-jarige kocht het magnifieke pand circa zeven jaar geleden van Marco Krol voor €3,4 miljoen. Nu wordt het op Funda aangeboden voor een aanzienlijk hoger bedrag: €5.900.000

living zwembad miljoenenvilla miljoenenvilla miljoenenvilla