Is de stad niks voor jou, maar kan je je draai ook niet vinden in een dorp, dan ben jij wellicht voorbestemd aan het eilandleven. Van oudsher was het leven op een eiland primitief en moest je jagen voor een avondmaal, maar tijden veranderen. Momenteel staat dit walvis-vormige eiland in Thailand te koop

Dit buitengewoon verbluffende eiland in Thailand het grootste dat te koop is in de gevarieerde regio. Het eiland ligt niet ver van het immens populaire Phuket en Coconut Island, elk op ongeveer 20 minuten afstand, waardoor het een ideale positie is voor mogelijke ontwikkelingen.

Eiland in Thailand

Het 110 hectare grote eiland heeft alle basisvoorzieningen, waaronder zoetwater, een elektrische generator en 4G, dus zo afgesloten van samenleving ben je nou ook weer niet als koper. Gesitueerd net ten oosten van het eiland Phuket, een eiland dat populair is bij toeristen en landgoederen. Phuket en Coconut Island zijn beide de thuisbasis van talloze resorts en zijn erg populair bij toeristen. Dit eiland heeft een gunstige positie in het gebied, waardoor de toekomstige eigenaar kan profiteren van het ontwikkelingspotentieel van dit onroerend goed.

Eiland-Thailand-2

Het eiland ligt op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Phuket en op slechts 10 minuten met de boot van de dichtstbijzijnde stad. Net als zijn buurman, Phuket, wordt het versierd door prachtige witte zandstranden en weelderige tropische bossen. Gezien de gunstige ligging tussen de eilanden Phuket, Krabi en Phangna, profiteert het eiland bovendien van ongelooflijke 360-uitzichten.

Walvis-vormige eiland

Het is misschien passend dat dit walvis-vormige Thaise eiland een favoriete bestemming is geworden voor lokale vissers. Bekend om zijn gekweekte parelkwekerijen, met kokospalmen begroeid terrein en buitengewone kust, is het een juweel in de Andamanse Zee.

Thailand

Gelegen dicht bij Phuket, is er een grote kans voor de eigenaar om het te ontwikkelen en ten volle te profiteren van de voorbijgaande handel. Bovendien kan op 110 hectare je eigen, op maat gemaakte Superhouse buiten de actie worden gebouwd.

Het is een uitgelezen kans om fulltime eilandbewoner te worden en vraagprijs is dan ook fors: $153,820,000. Check het aanbod van Supreme Real Estate hier