“Bent u op zoek naar een prachtige woning, gelegen op een magnifieke locatie op de Veluwe? Dan bent u hier aan het juiste adres!” Dat is volgens de makelaar, maar na inzage van het beeldmateriaal geven we ze geen ongelijk. Het betreft een rietgedekt landhuis, gelegen aan de rand van een veelzijdig natuurgebied.

Riant perceel

Het landhuis is ruim opgezet en luxe afgewerkt met ‘hoogwaardige materialen’ op een perceel van 1.200 m². De sfeervolle woonkamer is dermate ruim dat het deels in gebruik is als kantoorruimte. De riante landelijke leefkeuken, met uitzicht op de tuin, biedt volop mogelijkheden om vrienden en familie te onthalen, zodra dat weer vanzelfsprekend is. Een feestje zal hier ook prima op z’n plaats vallen.

Lisse-3

Er is een ruime slaapkamer met fraai hoog plafond en badkamer op de begane grond. Hierdoor is gelijkvloers wonen mogelijk. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 5 slaapkamers en een tweede badkamer. De woning is ook geschikt voor praktijk aan huis of mantelzorg-woning.

Er zijn twee statige oprijlanen met elektrisch bedienbare toegangspoorten op de route richting de woning. In de tuin vindt u diverse terrassen waardoor u op verschillende plekken kunt genieten van het weer. als het klimaat het weer eens toelaat. Als het in de volle zon niet meer is uit te houden, biedt het zwembad verfrissing. Daarentegen is de jacuzzi in koude weersomstandigheden dé manier om weer op temperatuur te komen.

Rietgedekt landhuis

Vanuit de inkomsthal toegang tot de woonkamer en toegang tot de woonkeuken. De riante woonkamer heeft diverse openslaande deuren om jezelf gemakkelijk door het huis te manoeuvreren. .

Keuken met voldoende ruimte voor een lange eettafel. Keukenopstelling in u-vorm die geheel op maat is gemaakt. De lichte keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, maar goed; welke keuken in dit prijssegment heeft dat nou niet, hè.

Verder is er een chique badkamer in Engelse stijl met met alles erop en eraan.  De overloop boven de hal huisvest de slaapkamers, waarvan een met overdekt balkon en drie met dakkapellen. In totaal zijn er op de eerste verdieping 5 slaapkamers. Hier is ook nog een tweede badkamer met jacuzzi, douche en ligbad.

Op het perceel bevindt zich nog een houten schuur – waar nu een paar versleten auto’s en pallets in staan – en een paardenstal. Ook is er een dubbele carport met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

Leidsevaart 24 E & D in Lisse je aangeboden door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars en staat te koop voor €1.450.000, € 3.856 per vierkante meter.

Lisse-2