In het plaatsje Beuningen, in de contreien van Nijmegen, staat deze rietgedekte Gelderse ‘T-boerderij’ helemaal klaar voor de volgende bewoners. Gelegen op een ca. 3800 m2 groot perceel waarop naast het hoofdverblijf ook een riant bijgebouw aanwezig is. Eenmaal aangekomen op deze Gelderse locatie, tref je een zeer charmante boerderij aan, met een riante open ruimte als stalend middelpunt. In 2017 werd er €1,7 miljoen voor neer geteld, nu ben je er iets meer voor kwijt.

Rietgedekte boerderij

Bij binnenkomst via de hoofdingang beland je in de zeer royale hal, waarbij de schitterende Italiaanse leistenenvloer onmiddellijk in het oog springt. Via een verbindingsruimte, thans in gebruik als kantoor, komt je in de bruisende kern van de woning. De circa 100 m2 grote woonkeuken is de plek waar de koper de meeste tijd zal spenderen. De zware eikenbalken in combinatie met de lichtinval door de stalen raampartijen en de bijzondere lichte kalkvloer geven deze ruimte een knusse en eigentijdse sfeer.

Volgens de makelaar is er tijdens de realisatie in 2009 “nauw samengewerkt met gerenommeerde architecten, een historisch bouwkundige, en last but not least top interieurdesigner Axel Vervoordt. Niets is aan het toeval overgelaten, en het resultaat is dan ook werkelijk fabuleus”.

Gelderse-boerderij-5

“Als je het statige voorhuis met achter gelegen deel ziet liggen zou het pand er zomaar 100 jaar kunnen staan. Binnen vindt U die geweldige mix van ruimte, rust, licht, modern comfort, luxe zonder overdaad en een bijzondere sfeer door toepassing van robuuste eerlijke materialen.”

Vraagrijs

Onder de ‘opkamer’ bevindt zich een ruime kelder met veel natuurlijk licht, die op verschillende manieren geïnterpreteerd kunnen worden. De makelaar noemt alvast een aantal opties: “fitness ruimte echter met weinig moeite kan hier een biljartkamer, gezellige bar, wijnkelder of zelfs je eigen welness-ruimte worden gecreëerd”. We mogen ook de tuin met visvijver, poolhouse en het langwerpige zwembad niet vergeten.

Om dag in, dag uit te genoten van alle attributen die op het perceel zijn gelegen, moet er €2.175.000 in ontvangst worden genomen.

Beoordeel zelf of je het verblijf in Beuningen net zo spectaculair vindt als hoe de makelaar het aanprijst. Dat kun je doen door op deze link te klikken. 

Gelderse-boerderij-4
Funda