Het uit de kluiten gewassen woonboerderij is genesteld op een ruim perceel van 9.390 m². De makelaar vat de vijf pluspunten samen als volgt; groene rust, uitstekende ligging, stijlvol comfort, binnen- en buitenleven en zeldzaam. Kijk, en oordeel vooral zelf.

Luxe woonboerderij in Erp

De woonboerderij heeft 10 kamers, waarvan 5 slaapkamers. De woonboerderij wordt omringd door een eigen landgoed met een heus park als achtertuin met vijver en al. Het is afgelegen op het Meierijse platteland en toch ben je met de wagen binnen 30 minuten in het centrum van Uden, Eindhoven of Den Bosch.

woonboerderij

De woonboerderij stamt af uit 1865 en is in 2012 geheel opnieuw opgetrokken, waarbij het originele karakter gewaarborgd is gebleven. Zo is de eikenhouten kapconstructie met pen-gatverbindingen in het zicht gelaten. Zelfs de afgelopen jaren en maanden zijn er nog continu verbeteringen aangebracht. Alles is ontegenzeggelijk smaakvol ingericht.

De keuken is volledig ingericht met alle denkbare A-merk inbouwapparatuur en een aantal kitscherige LED-stips.

woonboerderij

Ondanks de vele interessante ruimtes en rustgevende omgeving gaan de huidige eigenaren de glazen gevel- en dakpartij aan de achterzijde het meeste missen: “Of het nu zonnig is, stormt, onweert, regent of sneeuwt, het zicht is altijd mooi. Je hebt het gevoel alsof je in de natuur leeft. Je bent buiten terwijl je knus binnen bent. We hebben in 2019 door Rainforest Lighting complete tuin- en buitenverlichting laten ontwerpen en aanleggen. Ook ’s avonds is het uitzicht daardoor sprookjesachtig en romantisch.”

Woonboerderij

 

Wellness-vleugel en thuisbioscoop

Het huis heeft ook een wijnkelder en een stijlvol ingerichte thuisbioscoop met top-notch audio- en beeldkwaliteit. En zoals de titel al heeft verraden is er ook een complete wellness-vleugel aanwezig. Hierin tref je een jacuzzi, regendouche, sauna en stoomruimte.

De tuin heeft een enorme zwemrivier van 2 meter met vlakbij een poolhout een een gasten/nanny-appartement. Dit woonparadijs is ook voorzien van een dubbele garage en dubbele carport met lader voor elektrische auto’s.

Dit wordt allemaal van jou, zodra je een betaling hebt verricht van €2.500.000. Check het hier op Funda.