Vanaf het Amsterdamse Conservatorium Hotel rijden we met een zeer speciale auto naar onze volgende gast. We hebben de eer om een paar dagen te mogen rijden in de nieuwe Rolls-Royce Ghost. Uitgevoerd – zowel binnen als buiten – in een spierwitte kleur trekt de auto op de weg meteen alle aandacht naar zich toe, zelfs van de Politie. Met de ‘Spirit of Ecstasy’ omhoog gaan we richting Rotterdam en omgeving om een tour te krijgen door de nieuwe designvilla van Gio Latooy.

Gio

Floris gaat dus op bezoek bij één van de meest succesvolste’ YouTuber’ – hoe dat zo mooi heet – van Nederland. De pas 22-jarige heeft net zijn droomvilla gekocht en Floris krijgt een uitgebreide huistour. Ook de garage mag niet worden overgeslagen, want Gio heeft zichzelf ook recent zijn eerste (Italiaanse) supercar cadeau gedaan. Verder met “gastoptredens” van Vincent Visser van “Goede Tijden Slechte Tijden” en Niek Roozen van onder meer de serie “Brugklas” wordt het een dolle boel in deze video.

Daarnaast zijn we in deze video ook terug met de inmiddels bekende en steeds terugkerende “WristWatch”-rubriek. Voor deze editie met een heel speciale Rolex.

Giveaway

Samen met Gio geven we voor €1000,- aan hoodies weg, zowel van Pure Luxe als van Gio. Wat moet je doen? Check de video en we leggen het je haarfijn uit! Aan het einde leert Floris aan Gio ook nog even hoe je moet sabreren – hoe je succesvol een fles champagne sabreert, lees je hier. Proost allemaal en veel kijkplezier!

Met speciale dank aan Cito Motors, Rolls-Royce Nederland en natuurlijk Gio Latooy.