Wonen in een gigantische villa met alle denkbare luxe is iets waar veel mannen van dromen. Je kunt naast veel gasten ontvangen doen en laten wat je wilt. Deze villa is absoluut niet goedkoop, maar wat is die mooi. Wordt dit jouw nieuwe villa met alles erop en eraan?

Tussen Amersfoort en Arnhem ligt het pittoreske Lunteren. Hier bevindt zich deze mega villa. Deze villa ligt lekker afgelegen. Niet dicht bij de stad, maar in een hol vol rust. Ideaal toch? De rust opzoeken is iets waar veel mensen in deze tijd behoorlijk wat behoefte aan hebben. Dan is dit huis toch echt ideaal.

Dit is echter niet zo maar even een villa. Deze villa heeft echt alle denkbare luxe. Wij nemen je graag mee. Deze riante woning beschikt over een eigen kroeg, groot binnenzwembad een jacuzzi en tal van andere mogelijkheden tot ultiem relaxen. Dit is echt een absolute droomwoning.

villa met zwembad

Het afgelopen jaar is het hebben van een eigen kroeg iets waar menig vriendengroep aan heeft gedacht. Er werden veel man-caves gebouwd en er werden oplossingen gezocht voor het toch hebben van de kroeg-gezelligheid. Deze prachtige villa heeft een waar bruin café onder haar dak.

De kroeg heeft alles wat je nodig hebt én alles wat je nodig hebt om een aardig feestje te bouwen. De speakers die aan de muur hangen zijn bijvoorbeeld al goed genoeg om op de bovenverdieping ook muziek te kunnen luisteren. Ideaal toch?

villa met zwembad

Het totale woonoppervlakte van deze villa bedraagt maar liefst 483 vierkante meter. Binnen deze ruimte vind je 4 slaapkamers en een prachtige leefkamer. Naast deze mogelijkheden tot ontspanning is er ook ruimte voor een thuiskantoor. Mocht je even willen ontspannen tijdens je werkpauzes dan kun je een heerlijke duik nemen in het binnenzwembad. Voor je auto’s is er een geschikte garage waar je je wagenpark in kunt stallen.

villa met zwembad

Deze droomvilla is echter alles behalve goedkoop. De vraagprijs komt deels voort uit de centrale locatie van de villa, met 30 minuten ben je in de grote steden. De villa heeft een prijskaartje van 2.600.000 euro. Maar dan woon je wel in een villa met zwembad en café.

villa met zwembad villa met zwembad