Freek Jacobus Vonk is een veelzijdig man. We kennen hem vooral van zijn TV-programma’s met allerlei dieren en van de persiflages uit Lucky TV. Daarnaast is Vonk ook bijzonder hoogleraar en evolutiebioloog. Maar ook iemand met een drukke agenda zoals hij, heeft een thuisbasis nodig. Die heeft hij gevonden in een modern penthouse in Den Haag.

Freek Vonk

Voor zijn penthouse in de hofstad, verkocht Freek Vonk zijn appartement met zeezicht in Scheveningen, dat hij kocht na de breuk met Eva Jinek. Hij kocht dit stulpje op de negende verdieping voor de prijs van € 452.722. Hij moest het voor deze som doen met een woning van totaal vier kamers, waaronder 2 slaapkamers en 2 badkamers. Hier kon hij genieten van een fantastisch uitzicht tot over zee, strand en uitgestrekte duinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk)

Penthouse in Den Haag

Hij moest aardig wat geduld opbrengen voor de aflevering, maar na twee jaren wachten mocht hij dan eindelijk intrekken in zijn hagelnieuwe penthouse. Vonk betaalde er rond de € 1,4 miljoen voor, dus hopelijk is het het wachten waard geweest. Op de foto’s die hij plaats op Instagram, ziet hij er in ieder geval gelukkig uit in zijn Haagse woning.

Freek-Vonk-1

Beoordelend van de eerste beelden die we te zien kregen, zal hij zich hier prima thuisvoelen. Het optrekje, gelegen op de zestiende verdieping biedt een schitterend en betoverende uitzicht op de stad Den Haag, het strand en de zee. Maar dat is niet het enige.

Freek-Vonk-4

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter en telt onder meer vier slaapkamers en is gelegen op de 16e verdieping. Qua uitzicht zit het – net als in Schevingen – dus wel goed. Koken kan de 38-jarige in de zeer luxe keuken met al het benodigde en up-to-date inbouwapparatuur. Verder beschikt het over een geklimatiseerde wijnkelder om na een lange dag op de bank neer te ploffen met een heurlijck glas wijn.

Maar als hij toch nog wat stoom moet afblazen, is er een is er een fitnesszaal beschikbaar voor alle bewoners in het complex. Als extra service is er ook nog eens een personal assistant die de pakketjes voor Freek ontvangt, maar ook klaarstaat om zijn pakken naar de stomerij te brengen. Altijd leuk, dat soort bijkomstigheden.

Uitzicht Badkamer Freek-Vonk-2