Het staat amper 4 dagen op Funda, maar trekt nu al veel bekijks. Wellicht zal dat iets te maken hebben met het hockeyveld op het dakterras van maar liefst 92 vierkante meter. Of de illustere locatie Oud-Zuid, Amsterdam. Hoe dan ook zullen veel mensen wegdromen bij het idee om hier in te trekken.

Hockeyveld op dakterras van Amsterdams appartement

Hockeystick uit de kast, balletje opgooien en de wedstrijd kan beginnen. Dit tafereel vindt voornamelijk plaats op verscheidene hockeyvelden door het land, maar ook op een Amsterdams dakterras. Met de tong op de schoenen hoef je slecht een paar stappen te zetten om neer te ploffen op de tuinset, slechts een paar meter verwijderd van de ‘wijnklimaatkast’.

Hockeyveld

Als hockey niet jouw sport is, kan je er uiteraard ook een voetbalveldje van te maken. Daarnaast is het toegankelijk in allerlei weersomstandigheden. “Het dakterras heeft een fraaie pergola, welke vrijwel geheel (elektronisch) afsluitbaar is, hierdoor is het ook op koudere dagen prettig buiten zijn of is er beschutting en schaduw in de zomer,” aldus de makelaar in kwestie.

Hockeyveld

Buiten het opvallende dakterras om is het appartement ook spectaculair, to say the least. Gelegen op de bovenste verdieping wooncomplex ‘Fred’ is het een open, toch knus woonoppervlak – van in totaal 202 vierkante meter. Licht, ruim en modern ingericht zijn de kernwoorden die ons te binnen schieten als we de foto’s langsgaan. Allemaal mooi op een degelijke manier.

Het appartement waarborgt 6 kamers, waarvan 4 in gebruik zijn als slaapkamer en de overige twee als badkamer. Gelegen op de 5e woonlaag, de één na hoogste en de hoogste etage. Het complex is in 2017 gerealiseerd.

Vraagprijs op Funda van het pand

Om ongelimiteerd met je hockeyclub te zwaaien betaal je €9.158 per vierkante meter. In totaal ligt de vraagprijs dan op € 1.850.000. Het word je aangeboden door de makelaar van Broersma Makelaardij. Houd ook rekening met de €510,32 die per maand kwijt bent aan de Vereniging van eigenaars (VvE).

Hockeyveld complex wijn Hockeyveld