Onlangs heeft Apple een nieuwe lijn AirTag locatietrackers en accessoires gelanceerd. AirTags zijn handige kleine apparaatjes die aan je bezittingen moeten worden bevestigd, zodat ze vervolgens – via je iPhone – kunnen worden gevolgd als je ze kwijtraakt. Hoewel het accessoire zelf al best uniek is, heeft het populaire modemerk Hermes nu een versie van de AirTag onthuld die meer kost dan sommige iPhone modellen zelf.

Samenwerking Hermes en Apple

De Hermes AirTag is gemaakt in een high-end samenwerking met Apple. De luxe editie van het apparaatje kost tien keer meer dan de originele variant van de Apple Airtag. Het is verkrijgbaar in drie vormen en drie verschillende kleuren. Geïnteresseerden hebben de keuze uit een sleutelhanger, tashanger en bagagelabel; elk gemaakt van Barenia-leer met contrasterende zadelstiksels.

Airtags

De Hermes AirTag heeft ook het Clou de Selle-logo van het merk, waardoor het apparaatje overduidelijk een luxe statement is. Het accessoire combineert de minimalistische elegantie van Apple en het superieure vakmanschap van Hermes, waardoor het een must-have is voor mensen die van luxe houden. Het merk zelf raadt kopers of bezitters van de iconische Birkin Bag aan om een AirTag erbij te bestellen, om ervoor te zorgen dat je de peperdure tas nooit zal kwijtraken. Voor een lederen Birkin Bag betaal je tussen de €7000 en €15.000, wat het een van de duurste tassen ter wereld maakt.

Apple AirTag

Het apparaatje is ideaal om als tasbedel te gebruiken en kan ook moeiteloos worden gecombineerd met andere accessoires. Voor sloddervossen is het natuurlijk fijn om kostbare bezittingen op te kunnen sporen en daar hangt ook een prijskaartje aan. Geprijsd tussen €299 en €449, zal de Hermes AirTag vanaf 30 april 2021 online te koop zijn op de website van Apple (via de Apple Shop). De normale AirTags zijn sinds deze week te koop en kosten 35 euro per stuk. Je kunt ze ook kopen in een setje van 4 en dan betaal je 119 euro.