De Mercedes Benz G63 AMG is op zichzelf al een offroad-ready SUV, doordrenkt met luxe. Dat mag je ook wel minstens verwachten voor een wagen waar in de basis $160.000 voor wordt gevraagd. Maar wat $160,00 u niet oplevert, is kogelwering en allerlei andere hight-tech features. Inkas, een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gepantserde voertuigen, heeft een oplossing voor dat mogelijke gemis: de gepantserde Mercedes-AMG G63 limousine.

Mercedes-Benz G63 AMG limo

Het voertuig is aanzienlijk uitgerekt en gebouwd als een tank. Hiermee kan het voertuig passagiers beschermen tegen krachtig zwaar geschud aan geweren ​​en  granaten. Het is ook uitgerust met speciale banden en een up-to-date bewakingssysteem. Al die beschermingselementen zou zelfs de belangrijkste VIP’s op hun gemak moeten stellen.

Met een van de meest luxueuze interieurs van elke gepantserde auto, is deze nieuwe kogelvrije limousine zowel van binnen als van buiten verbluffend. Meer dan de helft van het vernieuwde interieur is voorzien van een ultra-premium versie van suède en de rest is gestikt in exotisch leer van kwaliteit van de bovenste plank.

G-wagon limo

Nieuwe comfortabele functies voor de gepantserde G-Wagen limo zijn onder meer 4K Apple TV-integratie, spraak-bedienbare bedieningselementen, 4K ultra-high-definition tv-monitor en een gemotoriseerde bar met een ingebouwde koelbox. De nieuwe stoelen hebben een massagefunctie, kunnen volledig achterover leunen en beschikken over een ingebouwd controlecentrum.

Het voertuig is uitgerust met een premium audiosysteem dat verkrijgbaar is in configuraties met meerdere luidsprekers, naar wens van de koper.

Mercedes

Naast het feit dat de gepantserde G63 AMG-limousine is ontworpen voor comfort en luxe, is ‘ie volledig gepantserd. Er is aan alles gedacht, zo is de G63 AMG uitgerust met geavanceerde kogelvrije vesten, ballistisch glas en perimeterbewaking.

Ook kunnen de infrarood- en thermische camera’s worden opgenomen en geüpload worden naar een wederom beveiligde cloudserver. Extra beveiligings- en defensieve functies zijn beschikbaar op verzoek van de klant. De nieuwe editie van de volledig aanpasbare Mercedes-Benz G63 AMG limousine, geprijsd op een miljoen euro, is al te koop. Check de site van INKAS® voor alle mogelijkheden.

Mercedes Benz G63 AMG Mercedes Benz G63 AMG Mercedes Benz G63 AMG Netflix