Het Glass Link House combineert het Japanse en Pacific Northwest Modern design en is ontworpen voor een gezin met een passie voor vermaak, natuur en alcohol. De moderne villa is genesteld in de privacy van een bos, geen overbodige luxe gezien de hoeveelheid ramen, en bevat een aantal zeer aantrekkelijk ruimtes.

Glass Link House

Dit bekroonde huis is gebouwd net buiten Portland, Oregon en trekt als eerste de aandacht met een grote en ruime grote kamer, bestaande uit de keuken en living. Het open gebied biedt een fantastisch uitzicht en creëert een open, luchtig gevoel. Voornamelijk te danken aan de kamerhoge glazen deuren.

Whisky-kamer-1

Bewoners kunnen vanuit dit gebied genieten van de schoonheid van de natuur vanuit het comfort van het huis. De binnenplaats levert volop gelegenheid om in contact te komen met de natuur.

Whisky-kamer

In een vleugel van de woning bevindt zich een fitnesszaal met sauna en spa. Net als een aantal gastenkamers en een mediaruimte. Maar de whiskykamer in het onderliggende gedeelte is wat ons betreft de meest uitgesproken ruimte. Wel meer huizen hebben een soortgelijke ruimte in het souterrain, maar deze kamer is toegankelijk is via een geheime grendel in een kast.

Als je na een tijd klaar bent met whisky, hoef je slecht een paar stappen te zetten om over te schakelen op wijn in de nabijgelegen wijnkamer.

Whisky-kamer-4

Het huis is een uitgebalanceerde mix van hout, staal, steen en glas en biedt harmonie voor iedereen die hier woont of komt. Pottenkijkers hebben vrij spel, maar vanwege de afgelegen locatie in het bos zal dit in praktijk weinig tot niet voorkomen. Daarnaast zit jij toch voornamelijk in de whisky-kamer, dus wat zou het?

Ecologische ligging

Gevuld met strak meubilair en uitnodigende inrichting, biedt het Glass Link House een fantastisch uitzicht over omliggende bos. Het is inderdaad een plek waar het gezin zich zowel kan vermaken als van de natuur kan genieten. Ook buitenshuis dragen het zwembad, terras en het gazonnetje daaraan bij.