Onze cijfers gaven aan dat de vorige video van “De mooiste villa van ’t Gooi” goed in de smaak viel. Waardoor we dachten: laten we vaker naar ’t Gooi afreizen en er een hele serie van maken. Om vervolgens aan het einde van dit jaar via een poll uit te maken welke villa de illustere titel krijgt: “de Mooiste villa van ’t Gooi. Laat het klassement beginnen.

Blaricum

Waar we in deel 1 arriveerden we in een Lamborghini Urus, rijden we voor deze editie rijden met een zeer zeldzame Mercedes-Maybach GLS 600 naar het pittoreske Blaricum. Hier brengen we een bezoek aan een net afgebouwde uit de kluiten gewassen villa met binnenzwembad.

Zowel de buitenkant als de binnenkant van de villa zijn meer dan indrukwekkend. Met als hoogtepunt toch wel de riante eetkeuken met open haard. Maar ook de wellness-ruimte en het binnenzwembad mag onder geen enkele omstandigheid overgeslagen worden. Floris neemt – net als vorige editie – de rondleiding zelf voor z’n rekening.

Traditiegetrouw sluiten we af met een mooie champagne sabrage in de tuin en doen we ook nog een dikke Rolex ‘wrist-check’ vanaf de achterbank van de unieke Maybach SUV.

Givewaway

Floris geeft deze keer trouwens 5 mega chocoladepaashazen weg. Geniet van de onderstaande video, doe het duimpje omhoog en vertel ons in de “commands” waarom jij deze prijs in de wacht moet slepen.

Met speciale dank aan Mercedes-Benz Nederland en Viking Liften.