Als je een Lamborghini bezit, zou je denken dat minuscule verkeersboetes zonder enige moeite betaald kunnen worden. Toch lijkt dit niet altijd het geval te zijn. Dat zagen we ook al bij deze Brit die zijn Aventador SV verloor omdat hij te laks was om zijn wegenbelasting te betalen. Ook deze Russische Instagram-influencer die onlangs haar Lamborghini verloor wegens 199 onbetaalde verkeersboetes.

Lamborghini Aventador weggesleept

Nastya Ivleeva is een Russisch Playboy-model, TV- presentatrice en Instagram-influencer – met maar liefst 18,7 miljoen volgers. De 30-jarige mediaduizendpoot heeft een onbepaald bedrag aan verkeersboetes niet betaald, waardoor haar opvallende Italiaanse supercar in beslag werd genomen. Hoewel het exacte bedrag van de contributie niet is bevestigd, was Ivleeva er snel bij om de kosten te betalen en haar Lamborghini Aventador terug te krijgen.

In een video zei de social-influencer over haar Lamborghini Aventador die werd weggesleept: “Het was de eerste keer in mijn leven dat mijn auto werd meegenomen door de politie. Mijn Lambo. Nu wacht ik op mijn beurt om de boetes te betalen, zodat ik weer door kan rijden.”

De boetes omvatten naar verluidt diverse redenen, waaronder verkeersovertredingen, parkeerboetes, te hard rijden, dubbele ononderbroken lijn overschrijden en illegale bochten. Blijkbaar maakte ze het zo bond dat ze maar liefst 199 boetes op haar naam kreeg.