In Wassenaar kunnen je ongetwijfeld je ei kwijt als het gaat om vastgoed-behoeftes. Dat zagen we al wel vaker. Goedkoop is iets anders, maar wanneer de vraagprijs in als een skydiver zonder parachute naar benden vliegt, wordt het aantrekkelijker. Laat dat nou net het geval zijn op de Jagerslaan 13 te Wassenaar.

Wonen in Wassenaar

Bij Wassenaar denk je hoogstwaarschijnlijk direct aan een bosrijke omgeving met villa’s en landhuizen en dat is hier niet anders. Aan het begin van de vorige eeuw gooide deze illustere locatie aan de kust al hoge ogen. Tot op de dag van vandaag is het een razendpopulaire plek onder vermogenden. In de gemeente ben je niet voor niets gemiddeld €5.857 kwijt per vierkante meter. Deze woning kost wel wat meer, namelijk €9.319 – zonder rekening te houden met het perceeloppervlakte.

Wassenaar

Het landhuis verschuild zich achter een dichtbegroeid bos. Het is een huis met een verhaal, heeft een verwarmd zwembad in de tuin, een indeling met bijzondere zichtlijnen over het perceel en een master bedroom die aandoet als een luxe suite. Daarnaast zijn alle uitgangswegen nabij en ben je binnen enkele minuten aan het flaneren op het strand.

Zomernachten

Naast het zwembad in de tuin vind je altijd een plekje in de zon of in de natuurlijke schaduw van de eeuwen oude bomen. Deze prachtige woning is geheel voorbereid op steeds warmere zomers en komt in dit seizoen ook het beste uit de verf. “De reuring van de stad in een landelijke setting biedt de stadsmens de illusie van het ‘buiten-zijn’ in dit exclusieve villadorp aan de rand van Den Haag en in het hart van de Deltametropool.” luidt het makelaarsjargon.

Woonkamer fungeert ook als eetgedeelte, daarnaast ligt een woonkeuken met haard, een family room eveneens met haard en vanuit alle vertrekken is toegang tot de terrassen en tuin. Als je de trap hebt overwonnen kom je uit op de verdieping waar een ruime “play room”, een bioscoop en een slaapkamer met badkamer aanwezig zijn.

€1 miljoen korting

Deze woning verscheen voor het eerst op 16-02-2017 op Funda door de makelaar van Paul F. de Haas & Co. Toentertijd wilde ze er €6.000.000 voor. Ondertussen zijn we ruim 4 jaar verder en is de vraagprijs gezakt naar € 4.995.000.