McDonald’s Japan gaat met Tomica en Nissan samenwerken voor een wel heel bijzondere traktatie. De fastfoodgigant gaat bij hun Happy Meals een miniatuur model van de 2022 GT-R NISMO cadeau doen. Deze samenwerking wordt gevierd met een levensgrote versie van de supercar gehuld in reflecterend goud.

McDonalds samenwerking met Nissan

In Japan krijgt iedereen die een Happy Meal koopt vanaf volgende week een miniatuur versie van verschillende snelle automodellen. Eén van die modellen is de nieuwe Nissan GT-R, waarvan nu een levensgroot rijdend model is gemaakt.

De auto die speciaal voor de samenwerking is gemaakt, ziet er zonder meer spectaculair uit. Wie aan McDonalds denkt, denkt al gauw aan de iconisch gouden boog. Dit komt uiteraard ook terug in de Limited Edition McDonalds Nissan GT-R, aangezien de auto voorzien is van een reflecterend gouden laag.

Naast de GTR’s zal de Happy Meal promo ook modellen bevatten van de Toyota 86, Suzuki Jimny en Mitsubishi Delica. De Happy Set Tomica Promo zoals deze heet, begint van 30 april tot 13 mei. Helaas voor de bezoekers in Nederland is deze promo actie hier nog niet beschikbaar.

De auto kopen is helaas ook geen optie, aangezien het een Limited Edition model betreft die niet voor verkoop is gemaakt. Het lijkt ons echter niet onwaarschijnlijk dat de auto ooit bij een veiling wordt aangeboden en dan zal de prijs allicht fors boven die van een normale Nissan GT-R uitkomen.

Nissan McDonalds

De Nissan McDonalds GT-R NISMO Limited Edition heeft volgens verschillende publicaties een brute 600 pk en 652 nM koppel die uit een V6 motor wordt geproduceerd. Dit model is dus veel sneller en krachtiger als de normale Nissan GT-R die al bekend staat als enorm snel en krachtig. De gele remblokken die op het McDonalds model zijn aangebracht, maakt de auto helemaal compleet in de stijl van ’s werelds populairste fastfoodrestaurant.

nissan
MC
McDonalds motor