Mede-CEO van Netflix, Ted Sarandos, wil zijn strandhuis in Malibu van de hand doen. Met het gegeven van de aanhoudende vraag naar eigendommen in de enclave aan de oceaan, zal deze verkoop geen onverdienstelijk effect op zijn bankrekening bankrekening. Hij en zijn partner kochten het onroerend goed op La Costa Beach in 2013 van acteur David Spade voor $ 8,8 miljoen, wat inhoudt dat een verkoop tegen de vermelde prijs een winst van 70% wordt ten opzichte van de aanschafprijs. Niet verkeerd.

Netflix mede-CEO

Vanaf juli afgelopen jaar bekleed Sarandos samen met Reed Hastings de functie van Chief Executive Officer (CEO) bij streamingdienst Netflix, daarnaast is hij al sinds 2000 de Chief Content Officer (CCO) van Netflix. Onder zijn leiding begon de streamingdienst vanaf 2012 originele content aan te bieden, Netflix Originals. In zijn jaren als CCO heeft hij goed kunnen profiteren van Netflix’s succes. Deels gebruikt hij zijn fortuin om zijn vastgoedportfolio te spekken.

Netflix

Maar zo nu en dan valt er ook een af. Zoals zijn villa in Malibu. De woning is gebouwd in 1996 en is sindsdien gerenoveerd. Het heeft vier slaapkamers en drie badkamers. De achterkant van het huis met twee verdiepingen heeft balkons en terrassen om het uitzicht over de Stille Oceaan te maximaliseren.

Netflix

Er is een zwembad in een centrale binnenplaats met heggen en muren voor privacy. Dat gebied heeft ook een vrijstaande structuur met een “cabana-kamer” en een bar.

Sarandos heeft de afgelopen al jaren verschillende eigendommen in Zuid-Californië gekocht en verkocht, terwijl hij met Netflix blijft ​​doorgegaan met het investeren in kantoor- en productieruimte in Los Angeles, gezien de uitbreiding.

Meer vastgoed

Momenteel bezit het vermogende koppel ook nog een landgoed uit de jaren 1920′ in Hancock Park, Los Angeles en een gigantisch landgoed in Montecito, Californië. De laatstgenoemde locatie kochten ze in 2018 over van vastgoedmagnaat Ellen DeGeneres en haar vrouw. Ze hadden ongeveer een jaar een tweede huis in Malibu, van 2017 tot 2018, voordat ze het voor een bescheiden winst verkochten aan de Engelse popster Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field.

De mede-CEO en zijn vrouw Nicole Avant vragen naar verluidt $14,9 miljoen voor het 3736 vierkante meter grote huis aan de Pacific Coast Highway.

uitzicht Netflix uitizcht Netflix