De 26-jarige vlogger Monica Geuze heeft samen met haar vriend Robbert een prachtig luxe pand gekocht in Amsterdam Oud-Zuid. In een video op haar YouTube-kanaal geeft ze de kijkers een preview van de woning, die ze voor €1,6 miljoen heeft aangeschaft. Het pand heeft drie woonlagen en is gelegen in de buurt van het Vondelpark en de PC Hooftstraat, een prima locatie als je het ons vraagt. We nemen graag een kijkje.

Het gloednieuwe miljoenenpand van Monica Geuze

Monica en haar vriend Robbert zijn dolblij met hun nieuwe woning in Oud-Zuid. Volgens Bekende Buren gaat het om een benedenhuis met een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en in totaal zeven kamers, waaronder 2 badkamers en liefst 4 slaapkamers, verdeelt over drie woonlagen. Enkele jaren geleden kocht de populaire vlogger nog een appartement in Vinkeveen, samen met haar toenmalige vriend Lars Veldwijk.

monica geuze

Foto: Bekende Buren

huis monica geuze

Foto: Bekende Buren

huis

Foto: Bekende Buren

Inmiddels is Monica Geuze al meer dan een jaar gelukkig met haar nieuwe vriend, en hebben ze er samen voor gekozen om dit prachtige huis in Amsterdam aan te schaffen. In het huis is ook nog plaats voor een prachtige luxe keuken. Daarnaast is er ook een grote slaapkamer, die grenst aan de tuin.

Amsterdam Oud-Zuid

Monica en haar vriend Robbert hebben lang gezocht naar hun ideale droomhuis. In haar vlogs liet ze al een lange tijd weten dat ze op zoek was naar een woning in hartje Amsterdam, maar deze niet gevonden kreeg. Nu het haar eindelijk gelukt is, kan ze haar geluk niet op – en dat begrijpen wij best.

geuze

Foto: Bekende Buren

miljoenenpand monica geuze

Foto: Bekende Buren

De succesvolle jongedame verdient niet alleen aardig aan haar YouTube-kanaal, maar heeft ook een eigen sierradenlijn, een beautylijn en een succesvol boek dat al meer dan 50.000 keer over de toonbank is gegaan. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen realityshow op Videoland, waar ze ook een leuk zakcentje mee verdiend. Het is in ieder geval genoeg om samen met haar vriend dit prachtige pand te kopen.