Strijk elke dag neer in dit prachtige penthouse op 75 meter hoogte, met een royale woonoppervlakte van maar liefst 415 m2, verdeeld over de twee bovenste verdiepingen van het nieuwe project. Wat zal het leven toch fantastisch zijn om vanuit elke hoek uitzicht en de prachtige lichtinval door de verdiepingshoge ramen te hebben. Het pand staat pas 5 dagen op Funda en de oplevering vind plaats in september dit jaar, dus nog even geduld.

Bold Sky Villa XXL

Amsterdam-Noord is aan het uitgroeien tot een zeer levendige buurt aan de andere kant van het IJ. Je zit dus op steenworp afstand van allerlei leuke tentjes, denk aan Pllek of Noorderlicht. Maar goed, als je een penthouse in dit segment kunt veroorloven zal je waarschijnlijk eerder bij een toko als La Brochette aanschuiven.

Als het weer het toelaat kan je uren spenderen in de buitenlucht op het riante terras van 48 vierkante meter op het oosten, grenzend aan de open keuken en lichte eetkamer. Het woonoppervlakte bedraagt 415 vierkante meter en omvat 9 kamers, waarvan 6 slaapkamers.

Op de 23e verdieping van dit weelderige penthouse beschikt u tevens over een riante living van met aansluitend terras op het westen, een handige bijkeuken, werkkamer waar u ongestoord kan presteren en een unieke bibliotheek.

24e verdieping

Voor stervelingen met hoogtevrees zal het een onmogelijke opgave zijn om überhaupt een bezichtiging bijwonen, maar de overgrote meerderheid zal alleen van het idee al smullen. ’s Avonds kan je je terugtrekken in een van de vele ruimtes op de 24e verdieping.

Maar liefst 4 slaapkamers variërend in grootte inclusief een royale master bedroom. Op deze verdieping profiteren u, uw gezin en logees tevens van 3 luxe badkamers en een tweede studeerkamer. Alles waar u van droomt en meer. Dat is BOLD.

Vanaf Centraal Station kan je het pand al aanschouwen, maar voor een bezichtiging ben je hier op het juiste adres. 

penthouse penthouse