Eén voormalige burgemeesterswoning met alle allure van dien, prachtig gelegen in een lommerrijke laan; de Hoflaan in Rotterdam – nummer 38. Tegenwoordig functioneert het als semi-vrijstaande villa, met alles erop en eraan. De multifunctionele onderverdieping, parkeren op eigen terrein en de enorme monumentale schuur maken dit tot een compleet gezinshuis dat werd gebouwd in 1886. Dat is slechts het begin van al het moois dat zich op dit perceel van 714 m² bevindt.

Eerste indruk

De imposante dubbele voordeur verleent entree aan de binnenkant van het villa. Daar ga je doorheen terwijl je loopt over de marmeren vloer. Die mondt uiteindelijk uit in de woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien; Bora afzuigsysteem, inductie kookplaat, Gaggenau oven én stoomoven, koel-/vriescombinatie en een ruim keukenblok met zwevende bar. Daaraan vast zitten de harmonica deuren van maar liefst acht meter breed die leiden naar een hardhouten terras.

Verder is er een traditionele, goed ingerichte herenkamer, met schitterende getimmerde kastenwanden en open haard, dat uitzicht biedt op de voortuin. Er is een zit- en eetkamer ‘en suite’, waarvan de zitkamer fraaie lambriseringen heeft, authentieke schouw met wederom ’n open haard.

Rotterdam

De eerste verdieping is te bereiken via breed, klassiek open trappenhuis met veel lichtinval. Aan de voorzijde is een antichambre, afgesloten met deur, waaraan klein bordes. Aan de achterzijde kan je via de gang terechtkomen bij de dubbele deuren die een balkon achter zich hebben verscholen Hier tegenover is een grote en lichte slaapkamer, met nog een open haard, die weer toegang geeft tot een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel in marmeren aanrecht.

Rotterdam

 

Indoor-voetbalveld

Maar misschien wel het meest opmerkelijke – van de al imposante villa – is het volledig aangelegde voetbalveld met kunstgras. In deze zelfde ruimte staat ook nog een fitnessruimte en ruime wijnkelder.

Voetbalveld

Op de tweede verdieping liggen vier ruime slaapkamers met kasten, maatwerk bureaus. Daarnaast nog een Badkamer met urinoir, dubbele (inloop)douche, vier wastafels en vrijstaand tweepersoons bad. In elke kamer zijn er trapluiken te vinden om op de derde verdieping te komen, die wordt gebruikt als ruime speel/-bergzolder. In totaal zijn er 17 kamers, waarvan 8 slaap- en 3 badkamers.

Check hier de Funda-pagina. Wie weet sta jij binnenkort een balletje te trappen op je eigen indoor-voetbalveld.

voetbalveld voetbalveld voetbalveld voetbalveld voetbalveld voetbalveld voetbalveld