Op vakantie gaan ligt vrij gecompliceerd momenteel. Er zijn een aantal landen die nog wel toeristen toelaten, maar of dat handig is moet nog maar blijken. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven in eigen land. Als je al je amices mee wil nemen is een ruime villa een strak plan. Hét vakantiehuis voor je volgende familie- of vriendenweekend is wellicht dit luxe pand op Texel. Het omvat een Finse sauna, Jacuzzi, buitendouche, buitenhaard en buitenkeuken. Kortom: het ultieme buitenleven.

8-persoons villa op Texel

Duynzoom 4 is volgens Dutchen “één van de meest populaire vakantievilla’s.” We hoeven geen grondig onderzoek te doen om te concluderen waar dit aan ligt, want het heeft werkelijk waar alles wat je in een vakantievilla zoekt.

Texel-5

De moderne woonkamer is ingericht door interieur designers en beschikt over een panoramisch uitzicht door de volledig glazen pui die helemaal doorloopt tot de nok. De glazen pui is bovendien geheel open te vouwen zodat u de woonkamer optimaal met de tuin verbonden is.

Texel

Pal hiernaast is de open keuken gesitueerd, volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur waaronder ’n Nespresso machine en een wijnklimaatkast. Dat geldt ook voor de royale verhoogde eettafel/bar. Hier kan je met z’n allen eten als het weer geen barbecue-sessie toelaat of voor drankspelletjes tot in de late uren. Ook kunt u hier ontspannen op de comfortabele zitbanken bij de flatscreen TV en genieten van een goed glas wijn bij de knusse houthaard.

Souterrain

In het souterrain bevinden zich twee riante slaapkamers, elk met een eigen badkamer met douche. Eén van de badkamers beschikt tevens over een heerlijk, ruim whirlpool-ligbad. De hoofdslaapkamer heeft een glazen plafondstrook over de gehele lengte; een deel van de vloer van de woonkamer. Verder vindt u in het souterrain een 4-persoons Finse sauna, waar u optimaal kunt ontspannen.

vakantievilla

De ruime tuin beschikt over diverse zitjes en terrassen; warm op bij de heerlijke buitenhaard of ontspan in de zon op de comfortabele loungebanken bij de jacuzzi. Tevens vindt u hier een buitendouche, ideaal bij gebruik van de jacuzzi of voor verkoeling op een warme, zonnige dag. Rond de buitenkeuken kunt u samen genieten van een gezellige barbecue avond.

Reserveren

Het aantal te gebruiken slaapkamers wordt afgestemd op het aantal gasten waarvoor u reserveert. Komt u bijvoorbeeld met 4 personen, dan worden er 2 slaapkamers voor u gereed gemaakt, dus er is van alles mogelijk mocht je niet aan 7 metgezellen komen.

Ga naar de site van Dutchen voor de prijzen – die per maand uiteraard wisselen  – en meer aanbod van dit kaliber.

tuin vakantievilla Texel-9 Texel-9