Tot nu toe zagen we voornamelijk mini-vierwielers, maar deze scooter op Bol.com geeft aan dat mintweewielers net zo goed aanwezig zijn in de markt. In de vorm van een Vespa welteverstaan. De mini Vespa is perfect nagemaakt en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot een jaar of 5 – afhankelijk van de goeispurt. Compleet met allerlei geluiden die de echte Vespa nabootsen, zijwieltjes zodat je om de veiligheid niet druk hoeft te maken, een toeter en een USB- en AUX-aansluiting

Vespa voor de kleintjes

Kinderen voor de leeftijd 5 jaar hebben nog weinig vermogen opgebouwd, dus naast het feit dat het illegaal en onpraktisch is, zullen ze een normale Vespa nooit kunnen veroorloven. Daarom is prijs van deze ingetogenere versie stukken minder. Normale Vespa kost je met gemak duizenden euro’s, terwijl deze mini-versie nog niet eens anderhalve meier kost.

Vespa

Klik hier om naar Bol.com te gaan

De prijs is bovendien ook nog te overzien, je bent namelijk zo’n 150 euro kwijt aan deze mini Vespa. Aangezien je daarbij dus ook muziek kan afspelen zoals via de ingebouwde radio of MP3 en SD-card aansluitingen heb je zo het ultieme stukje speelgoed voor je kinderen in huis. De draagcapaciteit is namelijk zo’n 30 kilo. De maximumsnelheid ligt tussen de 3 en 6 kilometer per uur en met een volle accu kan je zo’n 90 minuten rijden. Het totale gewicht van het apparaat is zo’n 11 kilogram. Het zitje is van kunstleder en de scooter maakt zelf een volwaardig opstart-geluid.

Features

Echt werkende koplampen en achter lampen om na eten nog even op veilig afstand te touren. Evenals verlichting in het minuscule dashboard. Rijtijd met een volle accu is 90 min (op een vlakke weg gemeten). 90 minuten lang is je kind de baas van de straat op deze scooter.

Vespa-1

Klik hier om naar Bol.com te gaan

In tegenstelling tot de volwassen Vespa, kan op deze mini maar één persoon plaatsnemen. 12V accu en sterke 30 watt motoren tot mooie prestaties in staat is en max 6 km per uur rijdt. Met alle geluidselementen die bij een échte Vespa te verwachten zijn.