Het vergt de nodige strategie en visie, maar als je de basis van crypto – en traden in z’n totaliteit – onder de knie hebt, kan het een ongelofelijk lucratief verdienmodel zijn. Tuurlijk is er ook de andere kant van de medaille, dus om je geld lukraak op allerlei Bit- of Altcoins te gooien is niet zo verstandig.

Jongste cryptomiljonair van Nederland

Even snel cryptomiljonair worden zit er dus helaas niet in. Maar als je het tijd geeft en je in de materie wilt verdiepen – en dat met name in de trading – dan kan je een heel eind komen. Traden is dus echt een vak apart en zodra je de gang van zaken in de smiezen hebt – en de prijsbewegingen begrijpt – kan je er zomaar structureel geld mee verdienen. Hoe je begint met jouw cryuptoavontuur, lees je hier.

Onze Floris stapt in een echte CEO-auto, de hagelnieuwe BMW 750Li, en pikt de jongste cryptomiljonair van Nederland – Vincent Timmer – op. Ze rijden naar de heren van DoopieCash om alles te weten te komen over Bitcoins, crypto maar bovenal trading. Vol met basis informatie die op een no-nonsense-manier en in Jip-en Janneke taal wordt uitgelegd.

Op het einde van de video knallen ze (letterlijk) nog even meen mooie fles Carbon Champagne open – net als in onze video over het “Duurste penthouse van Amsterdam.”

Dubbele winactie

Win deze aflevering een cursus swingtraden van DoopieCash om wellicht zelf ooit door het leven te gaan als cryptomiljonair. Oh ja, en je kan ook nog een Rolex-brandblusser. Genoeg om je over op te winden dus, gaat het zien!

Met speciale dank aan Schaap en Citroen Pre-Owned & Vintage Horloges, BMW Nederland, Carbon Champagne, By Lee Ink en natuurlijk onze vrienden van DoopieCash.