De opdracht van de huidige eigenaar was een zeer royale villa te realiseren, maar nog wel een knusse woonplek zou blijven zijn gezin. Dat project heeft geresulteerd in een villa met maar liefst 695 m² woonoppervlakte, met veel ruimtes om je over op te winden. Daarnaast is de eigenaar de afgelopen jaren niet gestopt met het investeren en verbeteringen toe te passen om meer luxe te genereren. In 2002 zijn twee kavels samengevoegd en is er een tijdloze woning gerealiseerd. Aardig gelukt, nietwaar?

Riante villa in de mooiste laan in Waalwijk

Zo is de binnenzijde recent wederom geheel gerestyled door een binnenhuisarchitect. De entree wordt geflankeerd door twee zuilen en zorgen voor een karakteristieke entree. De combinatie van de centrale ligging nabij het centrum, uitvalswegen en de Loonse en Drunense Duinen maken het zeer aantrekkelijke villa. Op het perceel van 1.887 m² vind je alles wat je nodig hebt om luxe te leven én meer.

Maar ook voorzieningen als je een zwembad, een vijver en ruime dubbele garage met inpandig een extra relaxruimte met keuken en toilet. Maar ook in de wellness-kelder staat er heel wat moois te wachten op de volgende eigenaar.

De woonkamer biedt een fraai zicht op de tuin aan de voorzijde en op de in parkstijl aangelegde zij- en achtertuin en onderscheidt zich dankzij de monumentale schouw, visgraatvloer en stalen deuren. Net als in de woonkamer, geniet de eetkamer van een sfeervol lichtplan.

keuken

De woonkeuken is vergroot en vernieuwd in 2018. Een zeer fraai ontworpen keuken met glazen uitbouw in een smal stalen profiel van vloer tot plafond. Zittend aan de aan het kookeiland verlengde blad heeft u hierdoor het gevoel dat u midden in de tuin zit. De keuken is uiteraard van alle luxe gemakken voorzien. Een beef wellington maken of een eitje voor ontbijt: het kan allemaal.

De master bedroom is gelegen op de begane grond en beschikt over een ruime badkamer en-suite met o.a. inloopdouche, ligbad en toilet. In totaal zijn er vier complete woonlagen, met onder meer 7 slaapkamers en 2 badkamers.

Parkachtige tuin met zwembad

Waar de inrichting binnenin is voltooid door een binnenhuisarchitect, is ook de parkachtige tuin rondom de villa is onder architectuur aangelegd. Het hoofdgedeelte van de tuin, de achter- en zijtuin, is voorzien van een gazon, plantenborders en veel ‘groen’. Het geheel is zeer verzorgd en kan eenvoudig besproeid worden met de sproei installatie. Het luxe zwembad geniet volop privacy door de leibomen. Het zwembad is voorzien van een trap over de volle breedte met ingebouwde bubbels.

wellness-kelder

Diverse terrassen zorgen ervoor dat je altijd een plek in of uit de zon kunt vinden. Het overdekte terras, grenzend aan de relaxruimte met keuken en aan de dubbele garage, biedt naast een stallingsruimte voor twee wagens tevens beschutting tegen zon én regen. Maar ook kunnen hun gasten hun auto kwijt op de oprit.

Wellness-kelder

Dan denk je alles gehad te hebben, toch moet je klapper op de vuurpijl nog komen. Dat spektakel vindt plaats in de wellness-kelder. Deze grote ruimte van ca. 175 m² is vanuit zowel de keuken als centrale hal te bereiken. Eenmaal beneden wordt de luxe van deze woning nog maar eens extra aangedikt. Het eerste wat je tegen het lijft loopt is  ruimte wijnkelder, de bar en de spa. De bar is ca. 44 m² groot en zeer sfeervol afgewerkt met met opvallende kleuraccenten.

wellness-kelder

Daarnaast zijn hier nog verscheidene bergruimtes om alle troep waar je geen afstand van kan doen kan opstapelen. Verder vind je in deze wellness-kelder is een extra sanitaire ruimte, douche, sauna, stoomcabine en bubbelbad.

Kortom: een fantastische locatie voor jezelf, je gezin en alle vrienden en familie die over de vloer komen. Kloosterweg 52 wordt aangeboden door de makelaar van Van de Zande Makelaardij Waalwijk, voor een vraagprijs van € 2.150.000. Lees meer over het aanbod, hier op Funda. 

wellness-kelder entree wellness-kelder wijnkelder wellness-kelder