Met het risico de kracht van hard werken en doorzettingsvermogen te ondermijnen, is het soms nodig om een ​​verhaal over rijkdom te vertellen dat vergaard is door ‘riskante’ investeringsbeslissingen. Een heel actueel voorbeeld is het crypto-succesverhaal van twee broers uit New York. Zij zijn in één klap multimiljonair geworden, dankzij een crypto investering.

Crypto broers worden in één klap multimiljonair

Het begon allemaal als een grap. De 38-jarige Tommy en zijn 4-jaar oudere broer James hadden aardig wat spaargeld opgebouwd, maar wisten niet echt goed wat ze er mee moesten. Een vriend van hen tipte over een cryptomunt genaamd Shiba Inu. Hij geloofde dat deze munt in de toekomst veel meer waard zou gaan worden dan de waarde die de munt destijds had.

Crypto broers

Goedgelovig dat de heren waren, besloten ze om €6500 van hun spaargeld in de cryptomunt te investeren. De koers van de munt was destijds een fractie van een cent waard. “Ik dacht een beetje aan Bitcoin, het is mogelijk om bizar rijk te worden door een vroege investering” zei Tommy. “Ik vertrouwde mijn vriend en ik dacht dat wanneer het naar nul zou gaan, is dat oké. Ik zag het als een lottoticket dat ik gewoon niet zou gaan verkopen”, voegde hij eraan toe.

Nu –  vier maanden later – lijken de stoutste dromen van de heren werkelijkheid . De Shiba Inu munt is in een korte tijd meer dan 11.000% gestegen. Hun investering van €6500 is daarmee ongeveer €7.4 miljoen waard. De heren zijn dus letterlijk slapend rijk geworden dankzij hun vroege crypto-investering. Ze hebben het geld nog niet uitgecashed en zijn zelfs van plan om de munt zo lang mogelijk te houden.

Munt in opmars

Eerder deze week doneerde de mede-oprichter van het Ethereum-netwerk – Vitalik Buterin – voor 1 miljard dollar aan Shiba Inu coins aan een noodfonds in India. Buterin werd dit jaar cryptomiljardair door de sterke stijging van Ether, in waarde de tweede grootste cryptomunt na Bitcoin. De Shiba Inu munt is al voor veel bekende mensen in de cryptowereld – uiteraard ook Elon Musk – een bekend fenomeen.

Shiba inu