Het langdurige thuiszitten is voor de één stuk zwaarder dan voor de ander. Eten, sporten en werken allemaal in één ruimte in je huis is ook iets om kierewiet van te worden. Als je niet 7-hoog in een flat in de randstad woont, maar in een vrijstaande woning met een tuin, hebben we goed nieuws voor jou. Borek Outlet, populaire tuinmeubelzaak, gaat namelijk flink opruimen: 2.500 m² aan pure inspiratie tegen scherpe prijzen.

Borek Outlet maakt al meer dan 40 jaar high-end tuinmeubelen

Deze nieuwe outlet van dit door esthetiek en comfort gedreven familiebedrijf zal niet openen in hun geboorteplek Oisterwijk, maar in Montfoort, vlakbij Utrecht. Borek Outlet is een toonaangevende naam in de tuinmeubelwereld en maken al meer dan 40 jaar high-end tuinmeubelen.

Daarbij werken werken ze dan ook samen met de beste designers en gespecialiseerde ambachten. Denk aan Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Marcel Wolterinck, Frans van Rens, Maarten Olden en topdesigner Eric Kuster – waar we recent op bezoek gingen. Hierbij staat vakmanschap, comfort en esthetiek, voor een schappelijke prijs, hoog in het vaandel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BOREK Outlet (@borekoutlet)

Je kunt hier terecht voor alles wat maar enigszins is te herleiden naar tuinmeubilair en andere tuinattributen. Riante eettafels, comfortabele fauteuils, sfeervolle parasols of zelfs complete loungesets. Borek Outlet heeft een zeer breed en divers assortiment voor schappelijke scherpe prijzen.

tuinmeubelzaak

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie houdt de tuinmeubelzaak een grote opruimactie, waardoor jij nog meer kan profiteren van afgeprijsde artikelen. Ga langs voor je tuinbehoeftes of ter inspiratie langs bij de Borek Outlet. Adres: Willeskop 68A in Montfoort – vlakbij de stad Utrecht. Vanaf woensdag 28 april zijn ze 6 dagen per week geopend van 09:00–18:00. Check hun website voor additionele informatie.