Met een zwembad, sauna en gigantische tuin heeft dit alles wat je van een villa in dit prijsklasse verwacht. Terwijl het woonoppervlak zo’n 474 vierkante meter bedraagt, heeft het nog steeds de sferen van een knusse familiewoning.

Chique en antiek

Ook al stampt het bolwerk af uit de jaren ’30, heeft het iets moderns. Vanaf het erf schiet de term ‘kasteel’ wellicht zelfs door je bovenkamer. Ook binnen blijft deze aanname hoogst relevant. De royale gang bestaat grotendeels uit een marmeren vloer, maar al gauw zal je aandacht verschieten naar het beeld van een galopperend paard op de vensterbank.

Wassenaarse villa

Eenmal aangekomen in de woonkamer, zal je verstelt staan van de rode bank en tapijt en de uitgesproken interieurstijl van de huidige eigenaar of interieurdesigner. In de keuken vallen we weer terug in de koninklijke stijl. Als je een wat chiquere indruk wilt maken op je gasten kan je beter doorgaan richting de zitkamer, waar voornamelijke antieke bruinen aspecten de show stelen, afgewisseld met de witte basiskleur. Verder valt het kantoor ook in het oog, met uitzicht over de magnifieke tuin. Woon- en werkgenot in één klap.

Wassenaarse villa

Het huis heeft een zeer bruikbare indeling met onder meer 2 woonkamers en 2 keukens, 5 slaapkamers, 3 badkamers en verscheidene multifunctionele ruimtes. De tuin biedt de hele dag zon, uitzicht over weilanden, een dubbele garage en bergruimtes.

Wassenaarse villa met royale tuin en verwarmd zwembad

Maar het unique selling point zit ‘m vooral in de tuin. Er is een verwarmd zwembad omringd door een witte muur, waardoor jij op elk moment van de dag. Pal naast het zwembad staat een riante sauna en dit allemaal aan het terras van het huis. De tuin loopt zelf veel verder door, inclusief boomhut, fontein en een grindpaadje wat een beetje heeft. Perfect geschikt voor een poolparty, barbecue of wat voor bijkomstigheid dan ook. Dankzij de gekalkte muren rondom het water, kun je het zo gek maken als je wilt.

Wassenaarse villa
slaapkamer Wassenaarse villa