Is er een betere manier om Hanoi te ervaren dan in de Diamond Sky-bar in het La Siesta Diamond Hotel & Spa? Hier tref je een 360-graden uitzicht over de stad met saxofoons en violen die op de achtergrond spelen onder het genot van een cocktail. Deze kroon op het luxe hotel bevindt zich op de 13e-15e verdieping en bestaat uit drie overlappende verdiepingen met ‘n stijlvolle dakraambar.

‘Travelers’ Choice best van het beste’ op TripAdvisor

De Travellers’ Choice Best of the Best awards is de hoogste onderscheidingen die Tripadvisor toekent. Zelf noemen ze dit “de enige awards in de reisindustrie op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld.” Naar eigen zeggen weerspiegelen de “the best of the best”-ontvangers onberispelijke service, algehele kwaliteit en klanttevredenheid.

La Sinfonía del Rey in Hanoi, Vietnam

Het La Sinfonía del Rey is één van de hotels die deze onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Ze prijzen zichzelf aan als een oase van rust midden in het centrum van de levendige hoofdstad, volledig toegewijd om een ongeëvenaarde ervaring te bieden doormiddel van een piekfijn hotel en een onovertroffen locatie.

Tripadvisor

Stap uit het hotel en het levendige Hoan Kiem-meer van Hanoi ontvouwt zich voor je ogen, een ideale locatie om in contact te komen met de lokale bevolking. Hoan Kiem is het spirituele en geografische hart van Hanoi, de Franse Wijk, en vele grote attracties op slechts een paar minuten lopen.

Tripadvisor

Uitzonderlijke services zijn standaard, met doordachte voorzieningen die zijn ontworpen om je verblijf te verlengen. De sfeervolle kamers bieden de ruimte die u nodig heeft om te ontspannen en op te laden, terwijl slimme verlichting, chique inrichting en weelderige kamers compromisloos comfort leveren.

Culinaire hoogstandjes

Een luxe ervaring is niet compleet zonder een gastronomische ervaring. Geniet van heerlijke gerechten uit het restaurant in de lucht of klim verder naar de Sky Bar op het dak voor een ongeëvenaard uitzicht op de stad en het meer. ‘S Avonds kun je het Hoan Kiem-meer zien oplichten, waardoor een bijna mythologische sfeer ontstaat. Lees op Tripadvisor meer over het magnifieke hotel of boek zelfs een verblijf.

Tripadvisor Hanoi