Gebouwd in 1928 en eerder door critici omschreven als “fabelachtig eigenzinnig”, bevat Leonardo Dicaprio’s nieuwe vastgoed aanwinst een Spaanse koloniale structuur uit de late jaren 1920. De woning met vier slaapkamers en vier badkamers kent een, beroemd, verleden en heeft vele transities doorgemaakt.

Ooit was dit in handen van Gwen Stefani

De bijna 5000 vierkante meter woonoppervlak hebben een aantal beroemde mensen gehuisvest. In 1998 werd het huis voor $1,3 miljoen gekocht door Gwen Stefani, in de onbetwistbare piek van haar solocarrière. Stefani maakte ook een bootlading aan rockstar-waardige upgrades, waaronder de installatie van het zwembad in de achtertuin.

Leonardo DiCaprio

In 2007 verkocht ze het stulpje aan Hollywood-producer Mark Brazill voor $4,8 miljoen, die het twee jaar later weer doorverkocht met een miljoen verlies. In 2013 werd het doorverkocht aan aan Tyler Ferguson en Justin Mikita (van Modern Family), die het interieur van het huis opnieuw lieten ontworpen.

Zoveel heeft Leonardo DiCaprio betaald

Uit gegevens blijkt dat Leonardo DiCaprio Ferguson en Mikita $7,1 miljoen heeft betaald voor een nogal verbluffend huis aan wat misschien wel de beste straat in Los Feliz, Los Angeles.

DiCaprio

Dat is iets meer dan de vraagprijs van $6.995 miljoen van het pand en stukken meer dan de $4,6 miljoen die Ferguson in 2013 voor het pand betaalde. Het omheinde pand beschikt over een familiekamer dat kan worden omgevormd tot een mediaruimte met projector en neerklapbaar scherm. Buiten is er een prachtig zwembad en spa, samen met binnenplaatsen, fonteinen en open haarden

Leonardo DiCaprio’s vastgoedportfolio

Ondanks de aankooop blij DiCaprio’s hoofdverblijf een drie-huizencomplex met drie zwembaden en een sportveld – in de begeerde Bird Streets-buurt van Los Angeles, met direct uitzicht op de Sunset Strip . De Oscarwinnaar bezit ook een braakliggend terrein van $ 23 miljoen bovenop Paradise Cove in Malibu, een residentie in Palm Springs, en verschillende luxe appartementen in Manhattan.

LA Los Feliz DiCaprio