In de huidige vorm van leven is het bezoeken van een bar of kroeg geen mogelijkheid. Niet gezellig met je vrienden de stad in onder het genot van een lekker drankje of drankje, maar saai thuis op de bank. Dit laatste is iets waar de eigenaar van deze bar geen behoefte aan had. De man besloot een luxe sportbar in zijn achtertuin te bouwen zodat hij en zijn vrienden alsnog kunnen genieten van de belangrijke wedstrijden.

De luxe sportbar

Een bar of mancave kan dienen voor diverse doeleinde. Denk dan aan het relaxen met de vrouw en de kinderen of natuurlijk met je beste vrienden op de zondagmiddag je favoriete team aanmoedigen. Hoe deze bar eruit ziet maakt dan voor veel mensen niet uit. Als er maar een drankje is en er een groot scherm hangt. Maar deze man besloot de ruimte ook behoorlijk aan te pakken.

Bij het bouwen van deze bar had de man één hoofdoel in zijn hoofd, sport kijken. Wel is duidelijk te zien dat er een vrouw bij de decoratie heeft gezeten. Want zegt u nou eerlijk mannen, een kerstboom is toch alleen maar overbodig? Daar had prima een goede fles champagne voor in de plaats gekund.

luxe sportbar

Deze sportbar staat in de achtertuin van de man. Een mooi ruim tuinhuis aan de achterzijde van zijn tuin. Mooie grijze accenten en een lekkere schuifpui voor in de zomer. Alles wat een mancave nodig heeft zit er in. Een heerlijke grote bank waar vanaf, je naar een prachtige televisie kunt kijken is eigenlijk al voldoende. Buiten deze ‘‘chill gelegenheid” heeft de mancave een prachtige bar.

luxe sportbar

Deze bar zit naast het toilet dus je hoeft niet ver te lopen voor een plasje. Aan de bar is plek voor 4 maar er staat natuurlijk ook iemand achter de bar. Al met al zou je in deze mancave prima met zijn tienen kunnen chillen. Alleen zal je dit nog voorlopig nog even uit moeten stellen…

luxe sportbar

Zie jij jezelf al zitten in deze luxe sportbar? Of heb je liever een thuisbioscoop?