Margot Robbie kocht dit chique huis in Los Angeles in 2017 voor $ 2,73 miljoen. De 307 vierkante meter grote “Soho-geïnspireerde” woning biedt een aantal hoogwaardige details, als hoge plafonds, handgemaakte metalen deuren, Carrara-marmer en een geïmporteerde Europese eikenhouten vloeren. De verkoop is ingezet nadat Robbie en haar echtgenoot, Tom Ackerley, een upgrade hebben uitgevoerd naar een omheind complex in het populaire Venice Beach.

Margot Robbie verkoopt haar villa in LA

De tweevoudig Oscar-genomineerde Australische actrice en de Engelse filmmaker ontmoetten elkaar voor het eerst in 2013 op de set van ‘Suite Française’. Ze verhuisden toentertijd van Londen naar Los Angeles en gaan nu door naar Venice Beach. Lees en kijk mee wat hun huis in LA in petto heeft.

Margot-Robbie-5

De vier slaapkamers en 5,5 badkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, waaronder een primaire suite met een leeshoek. Aan de achterkant is er een terras met een tegelbar en een cabana met een vrijstaande open haard.

Californische interieurstijl

In de woonkamer staat een marmeren open haard en verlicht de blitse kroonluchter de kamer zodra het gaat schemeren. De royale familiekamer komt naadloos uit op een groot terras voor een klassieke vorm van de Californische stijl van leven en is voorzien van een bank en een schommel die aan het plafond hangt. Gedurfde blauwtinten stelen de show in de eetkamer.

Margot-Robbie-4

De keuken grenst aan een informele eethoek en komt ook uit op de patio. Bovendien werkt een kamer die in een donkere houtskooltint is geverfd perfect voor de mediaruimte. De lichte master suite heeft een balkon met uitzicht op het zwembad.

Wijnkelder en een zwembad

Andere leuke toevoegingen aan het huis zijn een wijnkelder achter een glazen deur en een dierenkamer met een aparte kleine deur voor bewoners met harige vierpoters. Buiten beschikt de entertainmentwaardige ruimte over een zwembad met felgele duikplank, een spa en een bar. Het pand is voorzien van beveiligingsapparatuur met toegangscontrole en een garage voor twee auto’s.

Hun woning in de Hancock Park-buurt staat de markt voor bijna $ 3,5 miljoen. De notering is gezamenlijk in handen van Sam Real en Justin Fierro van de Sam Real Group bij Engel & Völkers in Beverly Hills.