Of je nou toe bent aan een standvakantie met je hele gezin of meer avontuurlijk aangelegen bent, Airstream (bekend van hun rijdende koekblikken) helpt je altijd op weg om het meeste uit je reis te halen. Ze zijn terug om de zomers onvergetelijk te maken, ditmaal doen ze dat in samenwerking met Mercedes-Benz. Samen creëerde ze een camper die niet onderdoet voor een luxe hotel op wielen. Deze hoogstaande camper, getiteld Atlas 2021, bevat een assortiment over-the-top-functies waar je op reis buitengewoon dankbaar voor zal zijn.

Airstream x Mercedes-benz camper

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Eén van de meest opvallende kenmerken is een uitschuifbare wand die de binnenruimte vergroot. Maar ook de twee kapiteinsstoelen die kunnen draaien om een ​​leren driezitsbank te creëren zullen hoge ogen gooien bij camper-fanaten. Een bank verbergt verder een 40-inch televisie die geluidloos in het zicht glijdt met één knop op de afstandsbediening.

Nu we het hebben over soepele en hi-tech functies, laat het duidelijk zijn dat een simpele druk op het bedieningspaneel aan de muur de bank kan veranderen in een Murphy-bed met ingebouwde boekenplanken en USB-oplaadpoorten. Loop even verder door de Mercedes-Benz en je zult een goed uitgeruste keuken naast een ruime badkamer tegen het lijf lopen.

Mercedes-Benz-Airstream-2

Airstream en Mercedes-Benz hebben uitstekend werk geleverd met de badkamer door deze over de gehele breedte van de bestelwagen te laten overspannen. Het is uitgerust met een inloopdouche, een porseleinen toilet en een functionele opbergkast.

De Atlas 2021

Al met al kunnen we het erover eens zijn dat het interieur van de Atlas 2021 ontzagwekkend is. De Atlas 2021 is bekleed met ‘kenmerkend Airstream-zilver’ en heeft treden die automatisch verschijnen als de deur opengaat. De camper wordt geleverd met een dieselgenerator die wordt ondersteund door daken met zonnepanelen. Wat het water betreft zijn er zoetwatertanks, een grijswatertank en een zwartwatersysteem.

Mecedes-Benz-camper

Om de ruimte optimaal te benutten, wordt de touringcar geleverd met een aansluiting voor een buitendouche en extra opbergbakken aan de buitenkant. Op de site van Airstream kan je ook nog het vloerplan aanpassen en verder nog dingen laten personaliseren. Airstream x Mercedes-Benz 2021 Atlas Touring Coach is verkrijgbaar vanaf net geen €200 duizend.

camper